Haszonjárműben nagyok vagyunk!

Kommunális szakmai napot tartott az Eurotrade Kft.


Június 27-én az Eurotrade Kft. telephelyén megrendezésre került az első kommunális szakmai nap, amelyen a hulladék kezeléssel foglalkozó vállalatok kaphattak szakmai tartalommal teli információkat a tevékenységükhöz kapcsolódó újdonságokról, termékekről. A nap fő szenzációi a Seres Kft., M-U-T Hungária Kft., és a Stummer GmbH kommunális termékei, amelyekkel a szakmai előadásokban ismerkedhettek meg először az érdeklődök. A hulladékgyűjtő felépítményt gyártó vállalatok termékei mellett számos újdonsággal szembesülhetett még a szakmai közönség. Bemutatásra kerültek az Eurotrade Kft. által forgalmazott jármű és gumiabroncs márkák, valamint a vállalat új gépkereskedelmi divíziója is. Az Iveco Stralis X-Way szintén prezentálásra került, amely az Iveco termékkínálatának legújabb járműve.

A szakmai prezentációkat követően a gyakorlati bemutatókon közelebbről is szemügyre lehetett venni az egyes hulladékgyűjtő felépítményeket, valamint a demonstráció során egy bemutatót is végrehajtott a Seres Kft. STR 5.5HM típusú hulladékgyűjtője. A kiállított kommunális járművek mellett, bemutatásra került a Wielton mozgópadlós félpótkocsi, valamint a New Holland, mint az Eurotrade Kft. újonnan forgalmazott márkájának homlokrakodója és csúszókormányzású rakodója.

A gyakorlati demonstrálást követően a gasztronómiai program vette kezdetét, amelynek fő szenzációja a nyárson sült malac és bárány volt. A program zárásaként, a 20 éves Zsigmond Király borlovagrend bemutatójában a neszmélyi borvidék legjobb nedűit kóstolhatták meg az érdeklődők.

 

Prezentációk:

Eurotrade Cégbemutató

Eurotrade Gépkereskedelmi Divízió

IVECO X-Way prezentáció

MUT Előadás

Seres Kft. Prezentáció

Stummer Prezentáció

 

A rendezvényen készült képek az alábbi linken érhetőek el: Képgaléria

 

A szakmai napról készült videó hamarosan felkerül az Eurotrade Kft. YouTube csatornájára.


Kapcsolat    • * Kötelezően kitöltendő mezők

Itt talál meg bennünket:

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

GPS: N47.6733 - E18.0985
Cím: 2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
Tel.: +36 34 556 655

EUROTRADE M0 TRUCK CENTRUM

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

GPS: N47.5346 - E19.2481
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
Tel.: +36 28 552 316