Bemutatkozik az EUROTRADE SOLAR!

Az Eurotrade cégcsoport jelenleg 25 MW teljesítményű napelemes rendszer telepítéseit irányítja. Célunk, hogy a jövő villamosenergia termelése főként napelemes rendszerek felhasználásával történjen.

Segítünk a tervezésben!

Az Ön igényeihez igazodva segítünk megtervezni leendő napelemét a háztetőre.

Gyors telepítés

Gyorsan fel is telepítjük az épületre a napelemeket.

Elérhetőségünk

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM
2948 Kisigmánd
Tel.: +36 20 374-5191
E-mail: solar@eurotrade.hu

A BYD napelemek

Napelem-panelek gyártása és forgalmazása

A BYD egyik új üzletága a napelem-panelek gyártása és forgalmazása, öt kontinens több mint 30 országában. Gyártási kapacitás pillanatnyilag 1,5 GW/év. A BYD napelem panelek 50 éven túli élettartamot garantálnak, kevesebb mint 0,3-as teljesítmény degradációs tényező mellett.

BYD Vision

Eurotrade Solar

Az 1995-ben alapított BYD Company Limited (röviden BYD) a hongkongi és shenzeni tőzsdéken jegyzett vállalkozás, amely az informatika, az autóipar és a megújuló energia területeire szakosodott.

A BYD-nek közel 180 000 alkalmazottja van, és 12 ipari parkkal rendelkezik Shenzhen, Peking, Xian, Sanghaj, Changsha és más városokban, amelyek alapterülete több mint 15 millió négyzetméter. A BYD globális hálózatot hozott létre, többek között az Egyesült Államokban, Európában, Japánban, Indiában, Hongkongban, Tajvanon.

Az IT területen a BYD elsősorban újratölthető akkumulátorkomponenseket, számítógépes alkatrészeket, valamint összeszerelési szolgáltatásokat végez, beleértve a tervezést, gyártást, tesztelést és összeszerelést. Főbb ügyfelei a Samsung, az Apple, a Nokia, a HP, a HTC, a Huawei és más világszínvonalú elektronikus hírközlési márkák.

A gépjármű iparágban, a teljes jármű, az erőátvitel és az autóelektronika alapvető technológiáinak elsajátításával, a BYD folyamatosan gazdagítja termékvonalát, felgyorsítja az elektromos járművek kutatását és promócióját, és így Kína leginnovatívabb hazai autó márkájává vált.

A megújuló energiatermelés területén, a BYD aktívan vezeti a globális átalakulást az új energetikai iparágakban.

A BYD olyan megújuló energia hasznosító termékeket, integrált rendszereket is bevezetett, a napelem parkok, az energiatároló állomások, a LED technológia és az elektromos villástargonca piacokon, amelyeket több országban is hamar népszerűek lettek.

Napjainkban az energiaválság és a környezeti problémák veszélyeztetik az emberiség jövőjét, létezését. A BYD megújuló energiát hasznosító termékei a fenntartható jövő irányába mutatnak, azáltal, hogy megvalósítják a napenergia hasznosítás, az energiatárolás és az elektromos járművek hármas "zöld álmát". A BYD technológiákkal próbálja segíteni, hogy utódaink gyönyörű és tiszta világban éljenek.

Mit jelent, hogy a BYD napelem Tier1 kategóriájú?

Eurotrade Solar

Termékek

Team Member

Kiemelkedő 12 év termék és 25 év teljesítmény garancia.

280 Wp

Polikristályos napelem

Team Member

Kiemelkedő 12 év termék és 25 év teljesítmény garancia.

310 Wp

Monokristályos napelem

Team Member

Kiemelkedő 12 év termék és 25 év teljesítmény garancia.

320 Wp

Polikristályos napelem

Team Member

Kiemelkedő 12 év termék és 25 év teljesítmény garancia.

365 Wp

Polikristályos napelem

AjánlatkérésEUROTRADE SOLAR

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM
2948 Kisigmánd

  • +36 20 374-5191
  • solar@eurotrade.hu
  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00