Eurotrade gépkereskedelem

Márkák

Kiemelt termékünket a Cronoss dobkéses faaprítókat kistelepülések önkormányzatainak, kommunális szolgáltatóknak, kiskertek és magángazdaságok tulajdonosainak ajánljuk.
Költségtakarékos, az átlagos ipari kivitelű faaprítógépekhez képest kis befektetést igénylő megoldás a képződő nyersfa-hulladék, nyesedék kezelésére, maximum 120 mm átmérőig.

A 2003-ban alapított Yantai Eddie Precision Machinery Ltd. a hong-kongi székhelyű Sino Group leányvállalataként jött létre hidraulikus bontókalapácsok, valamint eszköz és kanál gyorscserélő adapterek és egyéb munkaszerelékek gyártására.

Tovább olvasom

 • A cég 2005 óta rendelkezik ISO9001:2008 minőségirányítási rendszerel.
 • Exportált termékei 2006 óta CE minősítettek.
 • 2011-ben megkapta a “High – Tech Enterprise” minősítést.
 • A gyárnak jelenleg 300 alkalmazottja van, üzemeinek alapterülete 42000 m2.
 • Termékeit 50 országban forgalmazzák világszerte.

A breganze-i (Vicenza) székhelyű Faresin Industries világszerte tervez, gyárt és értékesít takarmánykeverő kocsikat és adagadagoló elemző eszközöket az állattenyésztési ágazat számára, valamint teleszkópos rakodókat mezőgazdasági és ipari felhasználásra.
Az 1973-ban Sante Faresin jelenlegi elnök által alapított vállalat ötvözi a szilárd családi vezetés hagyományát egy nemzetközi csoport dinamizmusával, amely ma már az egész világon jelen van fióktelepei, forgalmazói és kiskereskedői hálózatával.
Az Eurotrade Kft. gépkereskedelmi divíziója a Faresin termékei közül a teleszkópos rakodógépeket forgalmazza.

Tovább olvasom

Az 1973-ban Sante Faresin jelenlegi elnök által alapított vállalat ötvözi a szilárd családi vezetés hagyományát egy nemzetközi csoport dinamizmusával, amely ma már az egész világon jelen van fióktelepei, forgalmazói és kiskereskedői hálózatával.
Az Eurotrade Kft. gépkereskedelmi divíziója a Faresin termékei közül a teleszkópos rakodógépeket forgalmazza.

A HİDROMEK világszerte ismert építőipari gép gyártó, 1978-ban alakult Ankarában. A HİDROMEK alapítója, Hasan Basri Bozkurt úr, és eleinte mezőgazdasági traktorokhoz készült tartozékokat gyártottak. Hamarosan elkészült az első, török ​​mérnökök által tervezett építőgép. A termékpalettát bővítették, ami a HİDROMEK növekedéséhez vezetett. A HİDROMEK ma mintegy 2000 alkalmazottat foglalkoztat. A hidraulikus kotrógépeket, gumikerekes rakodógépeket, a motoros grédereket és a homlokrakodókat hat gyártóüzemben gyártják.

Tovább olvasom

A HİDROMEK építőipari gépei, munkagépei 17 nemzetközileg elismert díjat nyertek az elmúlt években.

A HİDROMEK az első és egyetlen török ​​gépgyártó, amely immár 6 éve szerepel a KHL Csoport médiaintézetének “Sárga tábla” listáján, amely az egész világra vonatkozóan tájékoztatást nyújt az építőipari gépekről és referenciát ad az egész iparág számára. A lista tartalmazza a világ legnagyobb építőipari gépgyártóit. Az IMDER (Törökország Építőipari Berendezések Forgalmazói és Gyártói Szövetsége) által bejelentett adatok szerint a HİDROMEK az az utóbbi 7 évben Törökország piacvezetője, a kotrógép-értékesítésnél és 1 éve már a gréderek értékesítésénél is.

A Kovaco gyár 1991-ben zöldmezős beruházás keretében alapította Juraj Kovacic úr. A vevőelégedettség és a termékek minőségi szintjének megőrzése érdekében 63 260.jpg a kezdetektől napjainkig folyamatosan invesztálnak új eszközökbe és technológiákba.
Az elmúlt közel három évtized alatt termékeik előbb Szlovákián majd az EU-n kívülre is eljutottak.

A gyár jelenleg magas minőségi szinten, rövid határidővel gyárt és kedvező áron értékesít árokásó adaptereket, munkagép kanalakat és raklapvillákat, dózer adaptereket, földfúró és kábelfektető – felszedő adaptereket. A kommunális szektor és a városüzemeltetők részére kínálják seprőgépeiket, hótoló, hómaró és sószóró adaptereiket. Mezőgazdasági cégeknek és a magánszektor részére bálafogók és tűzifa készítő, rönkhasító adapterek állnak rendelkezésre.

Több, mint 15 éve az MB Crusher vezető szerepet tölt be a törési technológiák területén, mint a legelső pofástörő-kanál tervezője és gyártója. Folyamatos innováció és a fejlesztés eredményeképpen, az MB napjainkra minden népszerű méretben kínál törőkanalakat kotrókra, csúszókormányos és homlokrakodógépekre, valamint kotrókra és kotró-rakodókra. Az MB büszke a törés területén szerzett több, mint 60 éves tapasztalatára és szakértelmére. Termékei világszerte piacvezetők, több mint 90%-os piaci részesedéssel.
A tervezés és a gyártás is 100%-ban Olaszországban történik, a legjobb alapanyagok felhasználásával

Termékkatalógus ITT

A 125 éves New Holland gyár a CNH Industrial konszern tagjaként kínálja Önnek építőipari gépeinek válogatott darabjait, melyeket az európai felhasználók igényei szerint alakítottak ki.

Válasszon gépcsoportot és tekintse át a csúszókormányzású-rakodók, mini- és midi méretű lánctalpas kotrógépek, kompakt rakodók, homlokrakodók és a több méretben is választható kotró-rakodók, valamint a TH teleszkópos rakodógépek kínálatát.

A Pronar gyárat 1988-ban alapították Narew városában, Lengyelország észak-keleti régiójában.
A cég nevében a “pro” jelenti a product (termék) szót a “nar” pedig Narew települést.
A gyárnak napjainkban 2000 alkalmazottja van, aki 7 gyárban dolgoznak a napi 4000 db különféle termék előállításán, melyekhez napi 600 tonna acélt használnak fel. Termékeik közül egyformán sikeresek a kiváló minőségű MPB sorozatú dobrosták, az MRW szériájú lassú fordulatú aprítók (shredderek) és a különféle kommunális gépek és kiegészítők, pl.: seprőgépek, hótolók, sószórók, fa- és bokormetszők, fűkaszák, stb.

A Shantui Co.Ltd-t 1979-ben alapították, azzal a határozott céllal, hogy a japán Komatsu cég részére gyártson lánctalpas járószerkezeteket és a hozzá kapcsolódó komponenseket.

Tovább olvasom
A Shantui 1980-ban, Komatsu licensz alapján állította elő első bulldózerét.
A Shantuidózer gyártó üzeme 1997 óta rendelkezik ISO9001-es minősítéssel.
Ugyanebben az évben a tőzsdére is bevezették a cég papírjait
A 2000-es évek elejéreKína legnagyobb dózer gyártójává nőtte ki magát.
A mai napig a Shantui gyáraiban készül a Komatsu munkagépek jelentős része.
Időközben a vállalat cégcsoporttá nőtte ki magát, a Shandong Heavy Industry Groupnak ma öt gyártó, valamint egy finanszírozó cég a tagja. Termékpalettájuk a munkagép motoroktól az autókon át egészen a dózerekig és egyéb földmunkagépekig terjed.

A vállalat 9 gyárában már több mint 6.000 főt foglalkoztatnak. A cégcsoport ipari parkjainak beépített alapterülete meghaladja a 600.000 négyzetmétert. Éves viszonylatban a számtalan egyéb termék előállítása mellett a cégcsoportnak 10.000 db dózerre van gyártási kapacitása.

10 leányvállalat képviseleti iroda segíti a dózer eladásokat.
50 – A Shantui egyike a világ 50 legnagyobb munkagép gyártójának.
150 – Ennyi országba exportálják termékeiket világszerte
500 – A Shantui egyike Kína TOP500 gyártó cégének.

BEMUTATKOZIK AZ EUROTRADE
GÉPKERESKEDELMI DIVÍZIÓ

Az Eurotrade Kft. a haszonjárművek piacán szerzett 30 éves kereskedelmi tapasztalatára és az építőipar, valamint a kommunális szektor cégeivel kialakított kiváló üzleti kapcsolatra alapozva 2016-ban
új üzletágat indított.
A gépkereskedelmi divízió az Eurotrade-nél megszokott kiváló minőségű ügyfélkiszolgálással, szakértelemmel, gyors, pontos vevőközpontú hozzáállással várja eddigi és leendő vásárlóink érdeklődését.
A környezetvédelemben elkötelezett forgalmazóként az elsők között árusítunk FULL ELEKTROMOS ÜZEMŰ
teleszkópos rakodógépet és csúszókormányzású rakodót is!

Termékkörünkben jelenleg megtalálhatók:

New Holland építőipari gépek kiváló ár-érték aránnyal:

 • Kotró-rakodógépek
 • Kompakt és nehéz derékcsuklós homlokrakodók,
 • Gumikerekes és gumihevederes csúszókerekes kompakt rakodógépek
 • Mini és midikotrók 1,8 – 6 tonna között
 • Az új TH szériás teleszkópgémes rakodók

MB Crusher törő és osztályozó eszközök:

 • Pofástörő kanalak
 • Dobrosta és csillagrosta kanalak
 • Hegybontó, útmaró adapterek

Hidromek építőipari nehézgépek

 • Lánctalpas kotrók
 • Gumikerekes kotrók
 • Gréder
 • Homlokrakodó

Faresin teleszkópos rakodógépek több mint 50 féle változatban

Pronar recycling eszközök:

 • Mobil dobrosták
 • Lassú fordulatú shredderek

Cronoss és Biber faaprítók

Kommunális és földmunkás adapterek, munkaszerelékek,

 • Az úttisztítás és karbantartás gépei,
 • hótolók,
 • sószórók,
 • talajfúrók és
 • betonkeverő adapterek valamint
 • hidraulikus bontókalapácsok.

A felsoroltakon túl üzleti kapcsolatainkon keresztül tudunk ajánlani és szállítani Önnek önjáró vagy akár konténer-mobil törőgépeket sík- és dobrostákat,
valamint szinte bármilyen építés-bontási munkához szükséges nehézgépet.

Földmunkagépek

Kommunális gépek

Törők és osztályozók

Rakodógépek

Kapcsolódó szolgáltatások

Járműalkatrész

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz gyári alkatrészek, Eni kenőanyagok és professzionális munkaruházatok kereskedelme.

Gumiabroncs webáruház

Kínálatunkban közel 500 gumiabroncs típust talál, a fűnyírótól, targoncán-, a teherautó gumiabroncsok széles választékán át, egészen a bányagépekig, minden haszongépre.

Márkaszerviz

Jól felszerelt 13 beállásos szervizbázisunk Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz hivatalos márkaszerviz műszaki vizsgasorral és kamionmosóval.

Finanszírozás

Cégcsoportunkhoz tartozó Eurotrade Capital Zrt. kereskedelmi faktoring mellett forgóeszköz és beruházások finanszírozásával foglalkozik.

Hírek, újdonságok

MB Crusher pofástörő kanál átadás

Pofástörő kanál átadás! Szegedre vitték ezt az MB kanalat, ami egy kotrórakodón fog működni.   Megnézem

MB rostakanál VS telepített rosta

Rögzitett rostát használ a hulladékok szeparálásához, és észrevette, hogy: az anyag szállítása pazarolja az időt a rostált anyagot nem... Megnézem

New Holland L320

New Holland csúszókormányzású rakodó átadás

Heves megyei partnerünk négy gépes megrendelésének átadtuk az első darabját, ami egy New Holland L320 csúszókormányzású rakodó. A csúszókormányos rakodó... Megnézem

Öjáró öntöltő betonkeverő

Egyik régi VIP ügyfelünk kérésére szállítjuk ezt az olasz önjáró, öntöltő betonkeverőt, ami néhány hét múlva még rendszámot is... Megnézem

Kotró-rakodók készletről

Új New Holland kotró-rakodógépek készletről azonnal! Új, 2021-es gyártású 110 Le-s New Holland kotró-rakodógépek készletről azonnal, TAVALYI ÁRON a készlet... Megnézem

Keleten a helyzet fokozódik

Vásárosnaményi partnerünk egyszerre két New Holland kotró rakodót vásárolt. Vásárosnaményi partnerünk egyszerre két New Holland kotró rakodót vásárolt, a különböző... Megnézem

Újabb New Holland kotró- rakodó

Az ország észak-keleti oldalára, Miskolc mellé került ez a jól felszerelt New Holland B110 C TC kombigép. Az ország észak-keleti... Megnézem

MB törő és rosta Budapestre

Csepeli székhelyű, földmunkákra szakosodott cég döntött úgy, hogy nem fizet többé a törő bérlésért, hanem saját eszközöket szerez be. Az... Megnézem

Akikhez fordulhat

Herbszt László - (+36) 20/511-2327

KAPCSOLAT


  TELEPHELYEINK

  M1 Truck Centrum

  Központi telephely

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 34/556-650

  Járműértékesítés: (+36) 34/556-655
  Szerviz: (+36) 34/556-657
  Alkatrész értékesítés: (+36) 34/55 66 52
  Gumiabroncs értékesítés: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Budapesti telephely

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 28/552-316

  Járműértékesítés: (+36) 20 417-2760
  Szerviz, alkatrész, gumiabroncs értékesítés:
  (+36) 20 911-6142

  Szombathelyi értékesítési iroda

  Szombathelyi telephely

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobil: +(36) 30/956-9671

  Járműértékesítés: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-650
  has been added to your cart:
  Checkout