Járműrendeléséhez garantált ajándék!

Cégünk 33 éves történetében számtalan alkalommal rendeztünk és szerveztünk olyan eseményeket, bemutatókat és akciókat, amellyel a kiemelt ügyfeleink számára a korrekt kiszolgáláson felül egyéb élményeket is biztosítottunk.

Jó szokásunkhoz híven most is egy exclusive élményt nyújtunk VIP ügyfeleinknek az Eurotrade Skyclub eseménysorozat keretében!

Amennyiben 2023. április 15. és 2023. június 15. között új IVECO szállítására szóló szerződést ír alá az IVECO importőr Eurotrade Kft-vel, akkor Eurotrade VIP SkyClub belépőt adunk ajándékba. A magyar válogatott következő EB selejtező mérkőzésére szóló belépővel a Puskás Aréna exclusive különtermében korlátlan étel és italfogyasztás mellett tekintheti meg az alábbi mérkőzést:

SkyClub

Futball mérkőzés a Puskás Arénában:

Magyarország – Litvánia 2023.06.20. – 20:45

Rendelhető IVECO járműveink ITT

Szurkoljon velünk együtt a magyar válogatottnak, exclusive körülmények között a Puskás Aréna Skyclubjában!

Az új Puskás Aréna egy a legkorszerűbb technikával felszerelt sportlétesítmény, amely méltó szerepet tölt be a hazai és nemzetközi labdarúgóéletben:

  • a magyar labdarúgó-válogatott elsődleges hazai pályája
  • 2019-es Év stadionja cím nyertese a Stadium Database honlapján tartott közönségszavazás alapjána
  • 2023. évi Európa Liga döntő helyszíne

Az aréna harmadik emeletén, a stadion négy sarkában egy-egy különleges, nagyobb létszámú társaság vendéglátására is alkalmas rendezvényterem került kialakításra. A SkyClubok elhelyezkedésüknek köszönhetően különleges élményt kínálnak a vendégeinek: a mérkőzés eseményei mellett az aréna impozáns belső terének látványa is emeli a szurkolók által teremtett különleges hangulat élményét. A termek mindegyike saját catering-szolgáltatással rendelkezik, amely tartalmazza a hideg és meleg ételeket a különféle snackeket, alkoholos italokat és üdítőket.

Rendezvényünk helyszíne: Skyclub 4

Rendelhető IVECO járművek

Korábbi rendezvényünk képei

(+36)34/556-655
has been added to your cart:
Checkout