Új tehergumi márka, a Hubtrac a kínálatban 2024-ben

Új tehergumi márka, a Hubtrac a kínálatban 2024-ben

Új tehergumi márka:Hubtrac

A Linglong elindította Hubtrac márkájú abroncsainak európai gyártását, az Eurotrade Kft. pedig a forgalmazását.

 

A Linglong Tire nagy gumigyártó konzorcium elkezdte a Hubtrac márkájú abroncsainak értékesítését a világpiacon 2020 októberében. Az új márkát először a thaiföldi gyárukban kezdték el gyártani, majd a Szerbiában épült új gyáregységük is bekapcsolódott. A kifejezetten az európai piacra tervezett abroncsok az általánosan használt járművekhez megfelelő méretekben készülnek. Mintázatukban, újra-vághatósági tulajdonságaikban továbbfejlesztettek. „Közismert, hogy az európai piacnak magas elvárásai vannak az abroncsok biztonsági-, kopás állósági-, újrafutózási- és könyezetvédelmi tulajdonságaival kapcsolatosan. Ezek a magas elvárások lehet, nagy kihívások, de ugyanakkor lehetőségek is a gumigyártó cégeknek, akik mindig is befektetni és koncentrálni akarnak az európai piacra” – nyilatkozta a Linglong vezető beruházási igazgatója.

A Hubtrac Szerbia építés alatt

 

 

 

 

Az akkor még épülő szerbiai gyár…

 

 


A Hubtrac 6 év garanciával kínálja teherautó gumiabroncsait. Nem véletlenül!

A fenti képen a szerbiai Nagybecskereken épülő gumigyár látható, amely azóta már elkezdte a Hubtrac abroncsok gyártását. Az Eurotrade Kft. 2024 év első negyedévében kívánja bevezetni a magyar piacra ezeket az abroncsokat és széles körben elérhetővé tenni azokat megrendelőinek, melyek a webáruházban már el is érhetőek: www.eugumi.hu

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért olyan abroncsokat kínálunk használatra, amelyek kipróbáltak és megbízhatóan teljesítenek. Egy abroncs élettartamát azonban nagyon sok összetevő határozza meg, melyeket igen nehéz egyszerű számokkal kifejezni. A Hubtrac mindezeket figyelemben tartva igyekszik partnereinek a legpontosabb és legmegbízhatóbb adatokkal a rendelkezésére állni, melyek precíziós mérések és tudományos módszerek eredményeként születnek. A Hubtrac ezért az elmúlt években néhány nagy közúti fuvarozó céggel együttműködésben tesztelés alá vette a leggyakrabban használt méretű abroncsait.


A Kortimed, mely Európa-szerte logisztikai lefedettséget kínál ügyfeleinek, jelen van a Földközi-tenger összes jelentős kikötőjében, Olaszországtól Spanyolországig, Marokkótól Görögországig és Tunéziáig, valamint Észak- és Kelet-Európa összes országában is szállít, ez az Európa szerte híres fuvarozó vállalat is a Hubtrac teherautó gumikat használja!Hubtrac teherautó gumik a Kortimed flottájában

Hubtrac a Kortimed teherautókon


Kérjük, keressenek bennünket és keressék a Hubtrac teher gumikat a webáruházunkban: www.eugumi.hu

Az Eugumi.hu gumiabroncs webáruház kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítés, bérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

(+36) 34/556-642 Webshop