A világ egyik legnagyobb Rent-A-Car szolgáltatója BYD ETM6-ost választott

A világ egyik legnagyobb Rent-A-Car szolgáltatója BYD ETM6-ost választott

Újabb mérföldkő: a világ egyik legnagyobb Rent-A-Car szolgáltatója a BYD ETM6-ost választotta ügyféltesztelésre

Büszkén jelentjük be, hogy BYD ETM6-os elektromos teherautónkat a világ egyik, ha nem a legnagyobb Rent-A-Car szolgáltatója bérelte ki tőlünk 6 hétre ügyfelei számára, hogy tesztelni tudják a járművet.

A BYD ETM6 teljesen elektromos meghajtásával, modern dizájnjával és kiemelkedő hatékonyságával egyre nagyobb érdeklődést vált ki a különböző iparágakban. A mostani tesztelés során a szolgáltató ügyfelei lehetőséget kapnak arra, hogy első kézből tapasztalják meg, mit kínál ez a jövőbemutató teherautó.

Az elkövetkező 6 hét során figyelemmel kísérjük a visszajelzéseket, hiszen számunkra is fontos, hogy partnereink minél pontosabb képet kapjanak arról, hogyan teljesít a BYD ETM6 a mindennapi használat során. Az ügyféltesztelés végeredménye nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a BYD elektromos járművei tovább növeljék jelenlétüket a globális piacon.

Bízunk benne, hogy ez a sikeres együttműködés csak az első lépés lesz egy hosszútávú kapcsolat kiépítéséhez. A BYD, mint az elektromos járművek egyik vezető gyártója, folyamatosan törekszik arra, hogy innovatív megoldásokat kínáljon partnerei számára, hozzájárulva egy fenntarthatóbb jövőhöz.

Mi pedig, az Eurotrade Kft., mint a BYD hivatalos magyarországi importőre, lehetőséget biztosítunk partnereinknek, hogy közelebbről megismerjék, kipróbálják és megvásárolják ezeket a jövőbe mutató járműveket.

Kattints a videóért IDE!

 

Share this post

(+36)34/556-655