Az IVECO jelentős mérföldkövet ünnepel: legördült a szalagról az 1 800 000. Daily a suzzarai üzemben

Az IVECO jelentős mérföldkövet ünnepel: legördült a szalagról az 1 800 000. Daily a suzzarai üzemben

Az IVECO az 1.800.000-edik legyártott járművét ünnepli Suzzarában (Mantova, Olaszország). Ez a gyár az ikonikus Iveco Daily otthona, és komoly hírnevet szerzett a könnyű haszongépjárművek gyártásában. A Daily újra és újra reformálta önmagát, számos úttörő újítást az iparágban elsőként vezetve be, miközben hű maradt saját gyökereihez.

Kivételes sokoldalúságának köszönhetően tökéletesen megfelel az ügyfelek specifikus igényeinek, bármilyen feladatról is legyen szó. A Daily ezen egyedi erősségekre építette tartós piaci sikerét, vezetve a nagy teherbírású szegmenset a 7 tonnás modellel, és referenciapontként szolgálva a földgáz hajtású könnyű haszongépjárművek szektorában.

A Daily most tovább erősítette pozícióját a fenntartható közlekedési megoldások piacán, hiszen teljes kínálatában teljesen elektromossá vált.

A mérföldkőnek számító 1 800 000. jármű az új eDaily, az ikonikus Daily elektromos ikertestvére, járóképes alváz verzióban, amelyet Suzzarában szereltek össze és Brescában elektromosítottak.

Fulvio Carillo, az IVECO Suzzara üzemi igazgatója így nyilatkozott: „A mérföldkő, amelyet elértünk, a Daily sikerét bizonyítja, egy olyan járműét, amelyet már több mint 45 éve gyártunk a Suzzara üzemben. Ez a tartós siker kiemeli egy olyan haszongépjármű növekvő piaci jelenlétét, amely új innovációs standardokat állított fel. Erősségei a sokoldalúságában és hatékonyságában rejlenek, amely tulajdonságokat története során többször is elismerték. Óriási büszkeséggel tölt el minket ez az eredmény, tudva, hogy a Daily népszerűségre tett szert azok között az ügyfelek között, akik nagyra értékelik

Annak ellenére, hogy a Daily piaci helyzete szilárd, az IVECO folyamatosan vezette be az újításokat a fedélzeti technológiában és a vezetőfülkében elérhető funkciókban, valamint bővítette a fejlett kapcsolódási lehetőségekkel támogatott szolgáltatásainak portfólióját, hogy a Daily minden ügyfél számára ideális partner legyen, minden feladat lefedésére.

2007 óta az üzem egy olyan specifikus gyártási rendszert alkalmaz, amely nulla hibára, hulladékra és balesetre törekszik. Ez egy folyamatos fejlesztési folyamatot jelent, amely igyekszik minden egyes szereplő bevonására a gyártási folyamatba.

A 1 800 000. járművet a Tesco, az Egyesült Királyság vezető szupermarketje kapta. Ez része annak a házhoz szállító flottának, amelybe az áruházlánc 571 elektromos járművet telepített.

A Tesco 2010 óta üzemeltet IVECO Daily járműveket házhoz szállító flottájában. Ezek a járművek ideálisan alkalmasak városi környezetben történő szállításokra, köszönhetően az kategóriaelső fordulókörnek, amely megkönnyíti a manőverezést. A vállalat az IVECO-t választotta flottájának zöld közlekedésre való átállításához az eDaily bevezetésével, amely lehetővé teszi a zéró emissziós szállításokat ügyfeleinek innovatív moduláris akkumulátor-rendszerével. Elektromos motorja hatékonyan biztosítja az erős teljesítményt 140 kW és 400 Nm nyomatékkal. Gyors töltésre képes 80 kW-on, így 62 mérföld hatótávot lehet hozzáadni mindössze 30 perc alatt, míg a 22 kW-os fedélzeti töltő lehetővé teszi a Tesco-nak, hogy maximalizálja az AC töltőkből történő töltést a helyi áruházakban.

Share this post

(+36)34/556-655