IVECO S-Way elnyerte a rangos Red Dot 2024 termékdizájn díjat

IVECO S-Way elnyerte a rangos Red Dot 2024 termékdizájn díjat

Az IVECO S-Way elnyerte a rangos Red Dot Award: Product Design 2024 díjat. A világ egyik legnagyobb dizájnversenyévé vált Red Dot Award az egyik legkeresettebb elismerés, amelyet évente körülbelül 40 nemzetközi szakértőből álló zsűri ítél oda, akik minden évben összegyűlnek, hogy az év legjobb termékeit azonosítsák. A zsűri döntése során figyelembe vett szempontok közé tartozik a termék funkcionalitása, esztétikája, használhatósága, fenntarthatósága és felelősségvállalása. Ebben az évben a zsűri az IVECO S-Way 24-es modellévének a kinézetét díjazta, különösen kiemelve, hogy a „testreszabhatóság kiemeli a teherautó prémium jellegét, míg a műszerfal gondos tervezése meggyőző”.

 

„Örömmel tölt el bennünket, hogy a Red Dot Award zsűrije elismerte az ügyfélközpontú dizájnunkat, amely tükrözi az IVECO S-Way prémium minőségét, és ötvözi az esztétikát, a funkcionalitást és az innovációt” – mondja Marco Armigliato, az Iveco Group ipari dizájnért felelős vezetője. „A hűtőrács tervezésekor arra összpontosítottunk, hogy prémium érzést nyújtson, és teljesen testreszabható színkombinációt kínáljon. Így az ügyfeleink lehetőséget kapnak a járművük személyre szabására, hogy megfeleljen flottájuk márkaidentitásának. A fülke belsejét a sofőr és tevékenységei köré alakítottuk ki. A műszerfal minden elemét gondosan megterveztük. Például a digitális műszerfal grafikai tervezését úgy készítettük, hogy a legjobb egyensúlyt biztosítsa a csúcstechnológia, esztétika és az optimális olvashatóság között.”

 

A díjazott IVECO S-Way, amelyet 2023 novemberében mutattak be a nemzetközi piacokon, „a felhasználó köré született és épült”. Fülkéjének belseje kiváló fedélzeti életminőséget nyújtja, kitűnő ergonómiával, testreszabható és teljesen digitális műszerfallal, különféle anyagok és színek választékával, TFT műszercsoporttal, infotainment rendszerrel és tükör helyettesítő kamerákkal. A külső dizájn stílust és funkcionalitást ötvöz, számos funkcióval, beleértve a testreszabható háromrészes hűtőrácsot. Az IVECO S-Way-t egy szolgáltatási ökoszisztéma egészíti ki, amely biztosítja a jármű rendelkezésre állását, hatékonyságát, a vezető biztonságát és a környezetvédelmet.

 

A díjátadó ünnepségre június 24-én került sor a németországi esseni Red Dot Múzeumban. Az IVECO S-Way szerepel a Red Dot Design Évkönyvben és a Red Dot Awards nyertesei között. A jármű kialakítása az esseni Red Dot Design Múzeum kiállításán is bemutatásra kerül.

 

Share this post

(+36)34/556-655