További új teher gumi mintázatok 2024-ben a Sailun-tól

További új teher gumi mintázatok 2024-ben a Sailun-tól

Sailun új teher gumi mintázatok: Sfl2, Sdl2, Transport Pro S, Sdr2, Stl2.

Az Innováció, inspiráció és információ nevében.

A Sailun 17 új gumiabroncs-sorozatot mutatott be a kölni gumiabroncs kiállításon 2024. június 4–6. között, a személygépkocsi-gumiabroncsoktól a teherautó-, busz- és kisteherabroncsokig minden félét.

Sailun kiállítása Kölnben a teherautók, buszok és kisteherautók gumiabroncsaira összpontosított. A személygépkocsi-abroncsokhoz hasonlóan a teherautó-, busz- és kisteherabroncsok is nagy futásteljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást kínálnak. Ezek tehát nem csak a közlekedésből származó CO2-kibocsátás csökkentésére vannak pozitív hatással, hanem a fuvarozó cégek versenyképességét is támogatják.

Nem elég, ha egy termék fenntartható. A termék előállításához használt eljárásoknak is fenntarthatónak kell lenniük. Ez a gondolat áll az EcoPoint³ mögött, az összetett technológiai innováció mögött. A hamarosan Európában értékesített abroncsok piacán megjelenő EcoPoint³ több mint egy évtizedes fejlesztés eredménye.

Teljesen új mintázatatok a forradalmi Ecopoint3 technológiával!

Sailun Sfl2 Fuel Pro kormányzott teher gumiabroncsSfl2 Fuel Pro

Az SFL2 egy kormányzott pozíciójú teher gumiabroncs, amely hosszú távolságon futó tehergépkocsikra alkalmas.  A Fuel Pro SFL2 kategóriájában a legjobb hatékonysággal büszkélkedhet. A szélesebb futófelület blokk a forradalmi EcoPoint3 technológiával kombinálva csökkenti a gördülési ellenállást, így eléri az A szintet (EU címke).

 


Sailun Sdl2 Fuel ProSdl2 Fuel Pro

Az SDL2-es hajtott pozíciójú, hosszú távú közlekedésre alkalmas teher gumiabroncs. A szélesebb futófelület blokk EcoPoint3 technológiával kombinálva csökkenti a gördülési ellenállást, így eléri az A szintet, az üzemanyag-fogyasztás több mint 10 százalékkal javul az SDR1-hez képest.


Sailun Stl2 Fuel Pro pótkocsi gumiStl2 Fuel Pro

Az STL2 Fuel Pro kiválóan alkalmas a nagy távolságokon közlekedő teherautó pótkocsikra. A szélesebb futófelület blokk az EcoPoint3 technológiával kombinálva csökkenti a gördülési ellenállást, eléri az A szintet (EU címke), 10 százalékkal jobb az STL1-hez képest. Egyenletes kopás.


 

Sailun Transport Pro S kormányzott teher gumiTransport Pro S

A Sailun Transport Pro S egy kormányzott pozíciójú teher gumiabroncs, amely regionális távolságon futó tehergépkocsikra alkalmas.  A bionikus falevél lamellák és a horonyszél bevágása javítja a nedves tapadást, megakadályozza a csúszást, biztonságot nyújt, emellett természetesebbnek és energikusabbnak tűnik.


Sdr2 Transport Pro DSdr2 Transport Pro D

Az SDR2 Transport Pro D hajtott pozíciójú, elsősorban regionális közlekedésre alkalmas teher gumiabroncs

Biztonságos és kiváló hajtás: A nyitott váll és az oldalirányú hornyos kialakítás kiváló tapadást biztosít. A 3D teljes mélységű lamella további tapadási élt biztosít a nedves tapadás és a havas tapadás érdekében, így a jármű fokozott tapadást és biztonságos teljesítményt nyújt különféle körülmények között is.


Fenti gumiabroncsok számos méretben lesznek elérhetőek 2024. november-december körül készletről.

Kínálatunkban teherautókhoz, traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítésbérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop