Gumi lánctalp gyártása a Sailun gyárában

Gumi lánctalp gyártása a Sailun gyárában

Az első gumi lánctalp sikeres gyártása a Sailun vietnami gyárában

 

A közelmúltban a vietnami Tay Ninh tartományban ünnepség keretében mutatták be a Sailun vietnami gyárának első gumihevederét (gumi lánctalp, gumi sín).

A Sailun csoport vezetői, partnerei és a vietnami gyári alkalmazottai tanúi voltak, hogy az első lánctalpas zökkenőmentesen legördült a gyártósorról a gyár III. fázisú vulkanizálási műhelyében.

A Sailun Group az első olyan kínai gumiabroncs-vállalat, amely képes a gumiabroncsok teljes skálájának gyártására, beleértve a PCR-t, TBR-t, OTR-t, GOTR-t stb., valamint most már a gumilánctalpas termékeket a vietnami létesítményében.

Ez év májusában a Sailun Group a gumihevederekkel kapcsolatos alapos piackutatást követően azonnal megkezdte a kutatás-fejlesztést, valamint a gumihevederek gyártását.

A teljes projekt, az ipari kutatástól a technológia bevezetésén, a berendezésbeszerzésen, a csapat kialakításon és a gyártáson át, alig több mint 7 hónap alatt fejeződött be.

A gumi lánctalpas első modellje a 450X86X58 MAXAM MT130, amelyet rakodók számára terveztek.

Szerkezeti felépítését tekintve ez a gumiheveder nagy szilárdsággal büszkélkedhet, és számos modellhez alkalmas, beleértve a rakodógépeket, kotrógépeket, különféle építőipari gépeket és mezőgazdasági berendezéseket, amelyek változatos útviszonyokhoz is használhatók. A lánctalp új “H” alakú mintázattal rendelkezik, amely fokozott tapadást biztosít a rakodógépek számára. A szúrással és vágással szemben jobban ellenálló gumi formula meghosszabbítja az élettartamot.

A gumi sínek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A modern gyártási folyamat biztosítja a gumi hevederek hosszú élettartamát, ráadásul a gumik keveréke tartós és védi a felületeket is.

 

Előnyök

A gumiheveder csökkenti a talajtaposási károkat

Szélsőséges talajviszonyok között is használható

Stabilan tartja a gépet

A gumiheveder hosszú élettartamát tekintve költség-hatékony megoldás

A gumihevederrel ellátott erő- és munkagépekkel növelhető az éves kihasználtság

Jobb kormányozhatóságot biztosít, valamint üzemanyag-felhasználás szempontjából is költséghatékony megoldás lehet.

A hevederes traktor akár 10–15 százalékos üzemanyag-megtakarítást is elérhet az ikerkerekes változathoz képest.

Maham gumiheveder

Az első gumiheveder bemutatása egy új fejezet kezdetét jelenti a vietnami gyár számára.

A Sailun Group elkötelezett amellett, hogy jelentős előrelépéseket tegyen ezen a területen, folyamatosan javítsa a termékminőséget és a szolgáltatást, valamint kiváló minőségű gumi lánctalpakat szállítson ügyfeleinek világszerte.

Keresse Sailun gumiabroncsainkat! – www.eugumi.hu

Az Eugumi.hu gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, mezőgazdasági erőgépekhez,kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítésbérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop