270 db IVECO Daily a Dawsongroup számára

270 db IVECO Daily a Dawsongroup számára

Az új megrendelésnek köszönhetően a nemzetközi ellátási láncot gyártó vállalat flottája 2023-ban 620 IVECO Daily lesz.

Torino, 2023. április 13

A Dawsongroup plc, a nemzetközi ellátási lánccal foglalkozó vállalat – a haszongépjárművek bérbeadásának és lízingjének specialistája, hogy ügyfeleik igényeire szabott járműveket biztosítson – 270 darab 3,5 tonnás IVECO Daily-t adott le, hogy ügyfeleiknek további választási lehetőséget biztosítsanak 2023-ban.

Ez nagyon pozitív reakciót váltott ki azoktól az üzemeltetőktől, akik bérelték a kezdeti 350 db Daily-t, amely tavaly kezdte el népesíteni a Dawsongroup flottáját országszerte.

Ez magában foglalja a Luton-dobozokkal felszerelt alvázas fülkés modelleket és billencseket, kiemelve a széleskörű testreszabhatóságot. A lenyűgöző, 1154 kg-os hasznos teher és a 3,5 tonnás vontatási kapacitás lehetővé teszi, hogy a Dawsongroup ügyfelei a legigényesebb küldetéseket is teljesítsék.

Az IVECO Dailyt 140 lóerős, 2,3 literes dízelmotor hajtja, amely egyensúlyban tartja a jó üzemanyag-fogyasztást az erős, 370 Nm-es nyomatékkal. Ezek közül a járművek közül sokat az építőipari és közüzemi cégek fiognak használni, így az IVECO Daily új, tartós kézi sebességváltójának előnyeit kihasználhatják. A tengelykapcsoló kitartása 18%-kal javult az előző modellhez képest, míg a sebességváltó mozgása még precízebb, a szabad játék 50%-kal csökkent. Ez a megnövelt robusztusság 350 000 km-es sebességváltó-olajcsere-intervallumot is eredményez.

A biztonság és a kényelem elengedhetetlenek a Dawsongroup számára, hiszen minden IVECO Daily-ben fel van szerelve a maradványnövelő üzleti felszereltségi szint, amely alapfelszereltségként kézi légkondicionálást, sebességtartó automatikát, ködlámpákat, valamint elektromosan fűthető és állítható külső tükröket tartalmaz. Az összes Daily modell alapfelszereltsége a HI-ADAPTIVE memóriahabos ülések, amelyek akár 30%-kal csökkentik a nyomáscsúcsokat. Ez növeli a kényelmet a kormány mögött, és csökkenti a fáradtságot. Rendelkeznek  a City Mode rendszerrel is, amely minimálisra csökkenti a kormányzási erőfeszítést a vezetők számára, mivel teljes mértékben kihasználják a Daily kategóriaelső fordulókörét.

A Daily nagy előnye, amelyet a Dawsongroup ügyfelei kihasználhatnak, az IVECO Driver Pal és a vezető telematikai kapcsolattartó doboz. Az Amazon Alexa által működtetett sofőr-asszisztens lehetővé teszi a felhasználók számára az útvonaltervezés kezelését, az üzemanyag-hatékonysági tanácsadást és a jármű állapotának nyomon követését hangutasításokkal. Az IVECO Driver Pal összeköti a járművezetőket is, lehetővé téve a kommunikációt az útvonalukon lévő többi sofőrrel, hogy információkat és tanácsokat osszon meg.

A Dawsongroup már korábban is szoros kapcsolatot ápolt az IVECO-val, lenyűgözte a nyújtott szolgáltatás, és teljes mértékben kihasználta a szállított robusztus járművek nyújtotta előnyöket a teherautó- és pótkocsi üzletága részeként. A vállalat IVECO termékekbe vetett ismertsége és hite, amely abból fakadt, hogy a valós világban meglátta hatékonyságukat, természetes választássá tette az IVECO Daily-t flottája bővítésére.

Ezek a járművek számos különböző alkalmazást fognak látni, a várható futásteljesítmény 26 000 mérföldtől 100 000 mérföldig terjed évente. A megbízhatóság és a nyugalom biztosítása elengedhetetlen volt, ezért ezekre az IVECO Daily termékekre három év futásteljesítmény-korlátlan garancia vonatkozik.

 

Share this post

(+36)34/556-655