Az IVECO két IVECO S-Way-t szállít a Scuderia Ferrarinak

Az IVECO két IVECO S-Way-t szállít a Scuderia Ferrarinak

A két IVECO S-Way teherautó csatlakozik a Scuderia Ferrari IVECO járműparkjához amivel a Forma-1-es csapat autóit és felszereléseit szállítják a versenypályákra.

Torino, 2023. április 20.

A Scuderia Ferrari hivatalos partnereként és a Ferrari Challenge Europe hivatalos szponzoraként az IVECO két IVECO S-Way teherautót adott át egy ünnepségen, amelyre a mai napon, az ikonikus fioranói Ferrari pályán került sor Luca Sra, az Iveco csoport teherautó üzletágának elnöke és Laurent Mekies, a Scuderia Ferrari versenyigazgatója – a pályaterület vezetőjének jelenlétében.

Luca Sra, az Iveco Csoport teherautó üzletágának elnöke így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy márkánk egy ilyen világsport-legendához kapcsolódik. Az elmúlt 20 évben a Ferrarival dolgoztunk együtt, amely nagy teljesítményű és megbízható járműveinket bízta meg legfontosabb eszközeinek logisztikájával és kezelésével. Hasonló értékeket és ambíciókat osztanak meg velünk, a legmagasabb szintű teljesítéshez szükséges szenvedélyt és versenyszellemet. Csakúgy, mint a Scuderia Ferrarit, minket is a harci szenvedély hajt, hogy a kiválóságra törekedjünk, folyamatosan feszegetjük a határokat annak érdekében, hogy napról napra a legjobbat hozzuk ki magunkból és a csúcsra törekedjünk.”

A két IVECO S-Way teherautó különleges színben, a Forma-1-es csapatjárművekre jellemző exkluzív vörös árnyalatában, a Scuderia Ferrarinak szállított IVECO flottát bővíti, és a Forma-1-es autók és felszerelések világbajnoki futamra történő szállítására szolgálnak majd.

Az IVECO S-Way egy nagy teherbírású teherautó, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy a funkciók és szolgáltatások teljes csomagját bizotsítsa a vezető számra.  Ezek olyan megoldás, amelyek a sofőrök életét és kényelmét javítja. Az IVECO S-Way új szintre emeli az üzemanyag-hatékonyságot új motorkínálattal, fejlett technológiákkal, kiemelkedő aerodinamikai teljesítménnyel és az innovatív, személyre szabott szolgáltatásokkal. Ezez a teherautók új korszakot nyitnak a flottakezelésben és a fedélzeti életben, és támogatják a logisztikai üzemeltetőket és a flottamenedzsereket a jármű üzemidejének és üzemanyag-hatékonyságának optimalizálásával.

A Scuderia Ferrarinak szállított IVECO S-Way teherautók alacsony kapcsolásúak, amelyek tökéletesen illeszkednek a maranellói csapat lakóautójához. 570 lóerős Cursor 13 motorral, 12 sebességes HI-TRONIX automata sebességváltóval és teljesen automata felfüggesztésekkel vannak felszerelve. Műholdas navigációval ellátott fejlett Infotainment rendszerrel, IVECO Driver Pal-lal és 4G-csatlakozódobozzal rendelkeznek.

 

Share this post

(+36)34/556-655