Az IVECO visszatért a MotoGP™ hivatalos teherautószállítójaként

Az IVECO visszatért a MotoGP™ hivatalos teherautószállítójaként

Az IVECO megújítja partnerségét a MotoGP-vel a bajnokságot szervező Dorna Sportsszal kötött 4 éves megállapodás alapján.

MotoGP teherautó szállítóként 14 IVECO járművet szállít a versenyanyagok pályákra történő szállításához.

Az IVECO emellett megújítja a Repsol Honda Team és a Mooney VR46 Racing Team szponzorálását.

Torino, 2023. március 27

Az IVECO bejelentette, hogy megújítja partnerségét a MotoGP-vel, a világ legnagyobb motorverseny-bajnokságával, a Dorna Sportsszal, a FIM Grand Prix World Championship (MotoGP™) kereskedelmi jogainak birtokosával és a szervezőjével kötött 4 éves megállapodás keretében.

Ismét megerősítve szoros kapcsolatait a motorsport világával, közel tíz évvel az utolsó szponzoráció után újból az IVECO MotoGP™ teherautó-szállítóként fog működni, és 14 IVECO járművet szállít a Dorna Sports vendéglátó-anyagainak szállítása érdekében a MotoGP rendezvényekre 2023 és 2026 között.

Luca Sra, az Iveco csoport teherautó üzletágának elnöke a következőket mondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatunk egy ilyen kiemelkedő versenyt, ahol a csúcstechnológia páratlan bátorsággal és a határok túllépésének bátorságával keveredik. Ez a szponzoráció ugyanazt az energiát tükrözi, amely mögött az IVECO elkötelezettsége a legjobb megoldások megalkotása mellett áll ügyfeleink igényeire, valamint a harci szenvedély, amely arra késztet bennünket, hogy minden nap a kiválóságra törekedjünk.”

Az új szezon március 26-án, vasárnap kezdődött a portugáliai Portimao állambeli Autodromo Internacional do Algarve-ban, és novemberben a spanyolországi Valenciában, a Ricardo Tormo Circuit-en zárul, összesen 21 nagydíjjal, 18 különböző országban.

Az IVECO ebben a MotoGP-szezonban 13 IVECO S-Way teherautóval – a márka nagy választékának zászlóshajójával – és 1 Dailyvel, ikonikus kishaszonjárművével nyújt támogatást. A megbízható, biztonságos és robusztus IVECO teherautók felelősek a versenyanyagok és felszerelések szállításáért a pályákat összekötő útvonalakon, hozzájárulva a vendégeket és a szurkolókat fogadó berendezések szállításához.

A járművek a MotoGP és az IVECO logókkal, valamint a speciális, a motorsportra jellemző erős versenyzési stílust tükröző fehér festéssel lesznek testreszabva.

Az IVECO emellett a Repsol Honda Team hivatalos szponzora és hivatalos Mooney VR46 Racing Team nyergesvontató szállítója is, aki IVECO S-Way teherautóival támogatja a csapatok logisztikáját az Európában megrendezett MotoGP versenyekre.

 

Share this post

(+36)34/556-655