Truck Trial és Offroad verseny Vámoscsaládon

Truck Trial és Offroad verseny Vámoscsaládon

Hosszú szünet után újra dübörögnek a vasak, sok tízezer köbcenti, végtelen lóerő, nyomaték. Több száz tonna és a fizika törvényeinek küzdelmét követheted végig, ha eljössz szeptember 29. és október 1. között Vámoscsaládra, az Angyalszív Autós Sport Club és a Pászli 4×4 által szervezett Truck Trial és Offroad versenyre.

Igen, jól olvasod, újra truck trial verseny lesz Magyarországon!

A 90-es években teherautós körökben méltán nagy ünnepélynek számítottak a Truck Trial versenyek, és az Eurotrade Kft már akkor is a támogatói listák elején szerepelt. Most, közel másfél évtized szünet után azért gurulnak ki az extrém építésű teherautók a hangárok mélyéről, hogy végre egy hazai versenyen mutathassák meg, mire képes az ember és a gép, hogy a siratófalak és szakadékok komoly munkával bizony legyőzhetők.

 

Az Anygalszív Autós Sport Club, a Pászli 4×4, és az Eurotrade Kft. (mint a Tatra teherautók magyarországi importőre) úgy döntöttek, felélesztik poraiból azt a bizonyos Phoenix-et.

Mire számíthat az, aki ellátogat Vámoscsaládra szeptember utolsó hétvégéjén?

  • Az eddig beérkezett nevezések alapján mindenre, ami nem normális, versenykamionok és egyedi építésű csővázas szörnyek, átépített terepjárók fogják felszántani a vámoscsaládi dombokat.
  • Adrenalin-mámor, ember és gép küzdelme az idővel, a tereppel, a technikával és persze a versenytársakkal, hiszen azt a bizonyos kupát minden kategóriában csak egy ember, egy csapat viheti haza.
  • Testközelből élheted át a truck trial-élményt, láthatod a csavarodó kardánokat, rendellenes pozíciókban mászó, csúszó, néha boruló teherautókat, miközben Lilliputban érzed magad az embermagasságú kerekek mellett állva.
  • A Praga V3S Trial Taxin ülve te is megtudhatod, milyen amikor tényleg nincs szükség utakra, és nagy eséllyel rögtön azon kezdesz majd el gondolkodni, hogy vajon befér-e otthon a garázsba egy Praga.
  • Ha a műszaki háttér érdekel, vagy éppen az udvarod végében pihen egy Tartra, Zil, Rába, Csepel, Ural stb. és szeretnéd feltámasztani, elkezdenél komolyabban terepjárózni, kicsit alakítanál a családi Jeepen, Pajerón, vagy építenél valami egyedit, itt lesz kivel beszélgetni róla.
  • Családi programok, kicsiknek és nagyoknak, három napos terepbuli, bízz bennünk, senki nem fog unatkozni! Hozd nyugodtan magaddal a gyerekeket, szülőket, feleséget, haverokat, barátokat, mindenki meg fogja találni azt, ami érdekli.

https://www.truck-trial.hu/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064985473557

https://eurotrade.hu/

 

Share this post

(+36)34/556-655