4 új radiál építőipari gumi a Maxamtól

4 új radiál építőipari gumi a Maxamtól

Maxam radiál építőipari gumik

Hírnevét tovább erősítve az építőiparban, a MAXAM Tire négy acél radiál sorozat fejlesztésével bővíti építőipari gumiabroncs-kínálatát. Az MS901R, MS906R, MS907R és MS917R a csúszókormányzású, a kotró és a kompakt kerekes rakodó gépeken való alkalmazásokhoz lett tervezve, a radiál szerkezet kiváló előnyeivel, jelezve a MAXAM elkötelezettségét az építőipari ügyfelek kiszolgálása iránt.

Az üzemeltetők által elvárt munkaórák, tapadás, menetkényelem és a legalacsonyabb üzemeltetési költség biztosítása érdekében a MAXAM kifejlesztett egy – az iparágban vezető – többcélú radiál abroncs gyártói programot. Az MS901R, MS906R, MS907R és MS917R teljesen acél radiális szerkezettel készül, hogy kiváló teljesítményt nyújtson a szabványos diagonál abroncs sorozathoz képest. A MAXAM továbbfejlesztett radiál szerkezetű sorozata háromszor-négyszer hosszabb élettartamot és 80%-kal kevesebb defekt előfordulást biztosít a munkaterületeken, mint a hagyományos diagonál abroncsok.

Az acélhevederekkel tervezett radiál szerkezet további védelmet nyújt a defektekkel szemben, csökkenti az állásidő kockázatát és így csökkenti a tulajdonos költségeit. Az erőteljes R4 futófelületi mintázattal rendelkező MS901R és MS906R úgy készült, hogy a körülményektől függetlenül nagy tapadást biztosítson. Az MS907R extra mély L5-ös futófelületi mintázata megbirkózik a durva és sziklás terep kihívásaival, miközben hosszú élettartamot is nyújt. Végül, az MS917R L4 blokkos, mély barázdás futófelület-mintázata strapabíró és megbízható teljesítményt nyújt a felhasználóknak.

A MAXAM ezt a sorozatot kifejezetten tartós oldalfalakkal és anyagösszetétellel fejlesztette, amelyek maximalizálják a kopás- és vágásállóságot, és hosszabb abroncsélettartamot biztosítanak. Az állásidők kockázatának csökkentésére megerősített peremmel készülnek, amely az oldalfal felnitől való elhajlását szabályozza, így is védve az abroncsot a sérülésektől.

Az építőipar többet követel egy gumiabroncstól, mint valaha. A többcélú radiál abroncsok vadonatúj termékcsaládját úgy építettük meg, hogy megfeleljünk ezeknek az igényeknek, és tovább bizonyítsuk elkötelezettségünket építőipari megoldásaink fejlesztése iránt. Az üzemeltetők erősebb, megbízhatóbb megoldást kapnak, amely lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy többet érjenek el napi munkájuk során

Próbálja ki a MAXAM előnyeit a gyakorlatban még ma!

Az Eugumi.hu gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, mezőgazdasági erőgépekhez,kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítésbérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop