A MAXAM új tömör gumi termékcsaládja 2022

A MAXAM új tömör gumi termékcsaládja 2022

 

A MAXAM továbbfejlesztett tömör targonca gumi termékcsaládja

 

Folytatjuk az innovációt az új, korszerű gyárban

Az innovációra és az iparági szabványok kihívásaira törekvő folyamatos erőfeszítések következményeként a MAXAM Tire kiadja a vadonatúj MS601+ és MS701+ targonca gumi mintázatokat, valamint a továbbfejlesztett MS702-t. Az új MAXAM ipari termékcsaládot az új csúcstechnológiás gyárral együtt fejlesztették ki, hogy a legmodernebb megoldásokat kínálják az ügyfelek igényeinek kielégítésére.

A fejlett MS601+ egyedülálló automatizált szalagtekercselési eljárással készül, amely teljes egészében a MAXAM fejlesztése, biztosítva a minőséget és a teljesítmény egységességét, miközben kiküszöböli a hagyományos tömör gumiabroncs-hibákat. A MAXAM MS601+-t úgy tervezték, hogy tovább tartson, mint az előző generáció, miközben továbbra is maximális tapadást biztosít. A targonca akkumulátor-élettartamának és általános üzemidejének növelése érdekében, az MS601+ alacsony gördülési ellenállással és hőleadó keverékkel rendelkezik, amely tovább növeli a gumiabroncsok élettartamát. Ezenkívül az MS601+ XRF funkcióval is elérhető, egy kiterjedt szálerősítési eljárással, amely +20%-kal növeli a terhelhetőséget, és magasabb szintű tartósságot biztosít minden ipari munkakörnyezetben, ahol szükséges.

Maxam Ms701 tömör targonca gumiA lenyűgöző MS701+ egy 100%-ban természetes gumiból készült prémium, háromrétegű tömör, szuperelasztikus targonca gumiabroncs, amely a legmagasabb minőségű terméket biztosítja a MAXAM vásárlói számára. Az élvonalbeli gyártási folyamaton és technológián kívül a továbbfejlesztett MS701+ egy fejlett, új vegyületet is tartalmaz fő fejlesztésként. Az MS701+ új keverékét kifejezetten úgy alakították ki, hogy javítsa a hőelvezetést, a kopást és a tartósságot az abroncs életciklusa során. A szalagtekercselési felépítési eljárással kifejlesztett, egyenletes rétegű keveréknek köszönhető egy kiváló targonca gumi jött létre. A MAXAM büszkén gyártja ezt a megbízható tömör gumiabroncs-terméket, hogy minden vásárlónak a megérdemelt és elvárt teljesítményt nyújtsa.

A MAXAM emellett kiadja a továbbfejlesztett MS702-t, egy frissített tömör, szuperelasztikus gumiabroncsot, kétrétegű felépítéssel, és 100%-Maxam Ms702 tömör targonca gumiban gumi alapanyaggal. Ellentétben a versenytársak által kínált kevésbé fejlett termékekkel, a tiszta gumi alap kiküszöböli a súrlódásos keverési technológia hibáit, várakozáson felül javítva a futófelületet és a gumialapot. Az MS702 hatékonyabb, tartósabb és konzisztensebb, mint a riválisok többi abroncsa. Ez a teljesítmény-minőség tekintetében teljes gumiabroncs, maximális hőelvezetést, maximális gumiabroncs élettartamot és kiváló tapadást biztosít mély futófelületének köszönhetően.

„A MAXAM Tire számára kiemelten fontos az abszolút elégedettség, és az ipari tömör gumi-sorozat megújításával valódi megoldást hoztunk létre az ipari munkahelyek számára. Az újonnan létrehozott MS601+, MS701+ és a frissített MS702 fejlett gyártási folyamatunk révén lett kifejlesztve, így biztosítva a legmagasabb szintű termékeket ügyfeleink számára

Az Eurotrade Kft. 5 év gyári garanciával kínálja Maxam targonca és egyéb tömör gumiabroncsait. Kínálatunk folyamatosan bővül.
Kínálatunkban továbbá teherautókhoz, nagy teljesítményű traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keressen minket! – www.eugumi.hu

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop