Maxam bemutatja a VF gumiabroncs technológiát

Maxam bemutatja a VF gumiabroncs technológiát

 

 

A MAXAM Tire bemutatja a VF (nagyon nagy rugalmasságú abroncs) technológiát a 2022-es Országos Mezőgazdasági Gépek (USA) Kiállításon

A MAXAM megoldása a jobb gumiabroncs-teljesítmény és a csökkentett talajtömörítés érdekében

 

Danvers, Massachusetts, 2022. február 1. – A MAXAM Tire örömmel jelenti be, hogy elindította a VF (Very High Flexion) gumiabroncsok gyártását a globális mezőgazdasági piacra. A MAXAM úgy tervezte meg a VF(nagyon nagy rugalmasságú abroncs) mezőgazdasági sorozatot, hogy az iparág számára nagy sebesség- és terhelési képességű megoldásokat kínáljon, amelyek célja a talaj tömörödésének minimalizálása, miközben jobb tapadást és teljesítményt biztosít.


A MAXAM AgriXtra N (Narrow=Keskeny) termékcsaládot nagy vázmagasságú traktorokra és önjáró, nagy vázmagasságú permetezőgépekre tervezték olyan megoldással, amely javítja a termelékenységet és/vagy csökkenti a talajtömörödést. A MAXAM jellegzetes, prémium 45°-os bordázat profiljával, amely kiváló tapadást és stabilitást biztosít, minimális vibrációt biztosítva út közben, az AgriXtra N VF380/90R46 lesz az első a sok VF abroncs közül, amelyet idén bevezetnek a globális mezőgazdasági piacra.


A legmodernebb gumikeverék és egyéb összetevők fejlesztésén keresztül kifejlesztett új MAXAM VF technológiai termékek nagyon magas gumiabroncs-elhajlást képesek támogatni, egészen a gumiabroncs névleges sebességéig. A VF sorozat lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy 40%-kal nagyobb súlyt szállítsanak szabványos légnyomás mellett, vagy 40%-kal alacsonyabb légnyomás mellett működjenek az adott gumiabroncs-terhelés mellett. A vevő igényeitől függően a VF technológia csökkenti a talajtömörödést, vagy képes nagyobb terheket szállítani a vonóerő veszélyeztetése nélkül, miközben a gazdálkodók és a termelők által keresett jobb hatékonyságot biztosítja.

Az elkövetkező években a MAXAM VF technológiás abroncsai új, beépített felfújóberendezéssel felszerelt OEM-jármű-konstrukciókkal párosulva gondoskodnak majd arról, hogy az optimális abroncs nyomás álljon rendelkezésre a teher szállításához a szántóföldön vagy az úton. „A VF technológiánk csak egy újabb mérföldkő a MAXAM termékmegoldások fejlesztésében nemcsak a mezőgazdaság, hanem a bányászati, erdészeti, építőipari és ipari gumiabroncsok piacán is. A MAXAM Tire elkötelezett amellett, hogy innovatív üzleti megoldásokat kínáljon minden általunk kiszolgált gumiabroncs-szegmensben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Eurotrade Kft. 8 év gyári garanciával kínálja Maxam mezőgazdasági gumiabroncsait.
Kínálatunk folyamatosan bővül.
Ugyanakkor nem csak nagy teljesítményű traktorokhoz, de kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kínálatunkban kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keresse termékeinket webáruházunkban! – www.eugumi.hu

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop