A MAXAM a 2024-es Bassmaster Elite főszponzora

A MAXAM a 2024-es Bassmaster Elite főszponzora

Maxam gumi a BassMaster Elite horgászverseny főszponzora

[Danvers, Massachusetts, 2024. január 24.] – A MAXAM Tire, a speciális gumiabroncs-gyártás világszerte elismert vezetője, örömmel jelenti be, hogy főszponzora lett a várva várt 2024-es Bassmaster Elite sorozatnak. A 2024-es MAXAM Tire Bassmaster Elite versenyre a St. Johns Rivernél 2024. április 18. és április 21. között kerül sor a floridai Palatka-ban.

A MAXAM Tire a világ egyik legnagyobb speciális gumiabroncs-gyártó és -forgalmazója (OTR, mezőgazdasági, targonca stb.), amely piacvezető minőség, megbízhatóság és érték tekintetében. Szervezetünk alapja világszínvonalú mérnöki munka és iparágunk legfejlettebb gyártási platformjai köré összpontosul, biztosítva a kiváló termékminőséget.

A MAXAM Tire névadó szponzorként izgatottan várja, hogy részese legyen ennek a rangos horgászversenynek (sügér), amely a világ minden szegletéből összehozza a horgászokat és a rajongókat. A MAXAM Tire elkötelezettsége a Bassmaster Elite sorozat támogatása mellett bizonyítja elkötelezettségünket az ügyfeleink által kedvelt horgászsport iránt, valamint az általa képviselt értékekhez való igazodásunkat.

 

Jimmy McDonell MaxamJimmy McDonnell, a MAXAM Tire értékesítési és marketing részlegének alelnöke kifejezte lelkesedését a partnerség iránt, és kijelentette: „A horgászat több, mint puszta időtöltés; ez egy olyan sport, amelyet ügyfeleink teljes szívvel élveznek. Tökéletesen illeszkedik a MAXAM márkához és alapértékeinkhez, mint a precizitás, a teljesítmény és a minőség. Ahogyan a horgászok a legjobb felszerelésre hagyatkoznak a kihívásokkal teli vizeken való eredményes horgászathoz, a MAXAM Tire is olyan csúcskategóriás speciális gumiabroncsokat kínál, amelyek megbízhatóságot és teljesítményt kínálnak nehéz körülmények között is. A MAXAM Tire-nál izgatottak vagyunk, hogy egy olyan sportághoz csatlakozunk, amely különleges helyet foglal el oly sok szorgalmas ember szívében. Csakúgy, mint azok a horgászok, akik fáradhatatlanul folytatják szenvedélyüket a vízen, mi is elkötelezettek vagyunk a termékeink kiváló teljesítménye és megbízhatósága mellett. Ez a partnerség nem csupán egy hihetetlen sport támogatásáról szól, hanem az elhivatottság és eltökéltség ünneplésére is, amely tükrözi alapvető értékeinket.”

 

 

2024-ben 25. alkalommal lesz B.A.S.S. sügér horgászverseny a St. Johns River-en – ez a floridai horgászat lényege, amely kiterjedt partszakasszal, lélegzetelállító tájjal, spanyol mohával borított fákkal, aligátorokkal és tengeri tehenekkel várja a versenyzőket. Amikor a Bassmaster Elites legutóbb 2022-ben a St. Johnsban járt, a veterán horgász, John Crews szerezte meg második kék trófeáját négynap alatt fogott összesen több, mint 34kg halával.

A B.A.S.S., amely magában foglalja a Bassmaster versenyligákat, eseményeket és médiaplatformokat, a sügér horgászat világszintű szaktekintélye és a sport kultúrájának őrzője, élvonalbeli tartalmat biztosít a sügér horgászathoz bármikor, bárhol. Az 500 000 tagot számláló szervezet, amelynek központja Birmingham államban található, teljesen integrált médiaplatformjai közé tartoznak az iparág vezető magazinjai (Bassmaster és B.A.S.S. Times), weboldal (Bassmaster.com), tévéműsorok, rádióműsorok, közösségimédia-műsorok és események.. A Bassmaster Tournament Trail a verseny minden szintjén a legrangosabb eseményeket tartalmazza, beleértve a Bassmaster Elite sorozatot, a St. Croix Bassmaster Opens sorozatot, a TNT Fireworks B.A.S.S. A Nation Series, a Strike King Bassmaster College sorozatot a Bass Pro Shops mutatja be, a Strike King Bassmaster High School sorozatot az Academy Sports + Outdoors, a Bass Pro Shops Bassmaster Team Championship, a Yamaha Rightwaters Bassmaster kajak sorozatot a TourneyX, a Yamaha Bassmaster Redfish Cup bajnokságot Skeeter, és a versenyhorgászat végső ünnepe, a Bassmaster Classic.

Kapcsolódjon be és nézze meg a St. Johns River-i MAXAM Tyres Bassmaster Elite mind a négy napjának élő közvetítését április 18-án, csütörtökön a Bassmaster.com, a Tubi és a FOX Sports digitális platformokon.

A MAXAM TYRE-T A 2024-ES BASSMASTER ELITE SOROZAT FŐSZPONZORA!

A Maxam összehozza horgászokat és rajongókat a világ minden tájáról!

A Maxam lett a National Tractor Pulling Championship névadó szponzora is. Erről ide kattintva olvashat!

Maxam Tyre a BassMaster Elite horgászverseny főszponzora

 

Próbálja ki Ön is a MAXAM előnyeit a gyakorlatban még ma!

Az Eugumi.hu gumiabroncs webáruház kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítés, bérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop