A Sailun új teherautó gumiabroncs gyártási technológiája

Sailun logo

A Sailun új teherautó gumiabroncs gyártási technológiája

Sailun Liquid Gold® technológia

2021 decemberében a Sailun Liquid Gold® technológiával készült teherautó gumiabroncs rendkívüli teljesítménnyel vizsgázott a TÜV Rheinland nagy tekintéllyel rendelkező minősítő tesztjén. Egy bizonyos abroncsot teszteltek – amely ezzel az új technológiával készült – és az üzemanyag fogyasztást vizsgálták. Más élvonalbeli abroncsoknál a Sailun abroncs 18,26%-kal kedvezőbb fogyasztási eredményt nyújtott!

Sailun Liquid Gold teherautó gumi gyártási technológia TÜv elismerés

Ezért a teljesítményért a TÜV az “Energiahatkékonysági Úttörő” díjat adományozta a Sailunnak.

A Sailun Liquid Gold® technológiát terv szerint be fogják vezetni más teherautó abroncsok gyártásába is, így nemsokára az európai felhasználók is tapasztalhatják majd az előnyeit.

A Maxam (Sailun csoport tagja) már bevezeti ezt az új techológiát Észak-Amerikában a tömör abroncsok gyártásába. Ennek hatásaként a gumik élettartama jelentősen megnő, csökken a gördülési ellenállásuk és lassabb lesz a kopásuk.

Az Eurotrade Kft.-nél továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinket kiváló minőségű, jó ár-érték arányú teher-, pótkocsi-, traktor- és munkagép gumiabroncsokkal lássuk el. Így nagy öröm számunkra, hogy fő márkánk a Sailun, a cég folyamatos fejlesztésének köszönhetően ilyen rangos elismerésben részesült. 

Ezúttal a TÜV Rheinland tesztje erősítette meg azt, amit folyamatosan hallunk partnereinktől, hogy kiváló minőségű a Sailun teher gumiabroncs!

 

Keresse Sailun gumiabroncsainkat! – www.eugumi.hu

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop