Az Ecopoint3 gumiabroncs- felülmúlja a versenytársakat

Az Ecopoint3 gumiabroncs- felülmúlja a versenytársakat

A Sailun és a Maxam EcoPoint3 abroncsaiban nagy lehetőségek rejlenek

 

Szakértők tanúsítják, hogy a Sailun és a Maxam EcoPoint3 abroncsaiban nagy lehetőségek rejlenek, ami a kutatásba és fejlesztésbe való következetes befektetés eredménye.

Az új EcoPoint3 technológiával készült Sailun gumiabroncsok nemcsak különösen fenntarthatóak, hanem jelentős üzemanyag-megtakarítást is kínálnak, miközben megfelelnek a legmagasabb biztonsági és teljesítmény-követelményeknek a gumiabroncs-ipar versenytársaihoz képest.

Néhány aktuális példa röviden:

  1. példa: Az AutoBild, a TÜV Süd és az IFV által végzett fogyasztási és gördülési ellenállási tesztek jelentős, akár 5%-os üzemanyag-megtakarítást mutattak ki a Sailun Atrezzo Elite esetében.

Ecopoint3 Auto-Bild tesztAz AutoBild, a TÜV Süd és az IFV (Ingenieurgesellschaft für Fahrversuche) gumiabroncs-szakértői 2000 kilométeres távon (20% országúton, 80% autópályán, 120 km/h maximális sebességgel) tesztelték az Atrezzo Elite-et.

Az eredmények: A Sailun alacsony gördülési ellenállású abroncsa a versenytárs termékekhez képest jelentős, akár öt százalékos üzemanyag-megtakarítással bizonyította előnyeit. Átszámítva akár fél liter benzint takaríthatnak meg az autótulajdonosok 100 kilométerenként a mindennapi ingázás során. Ez átlagosan 15 000 kilométeres éves futásteljesítményre átszámítva 75 litert tesz ki. Továbbá a München melletti Garchingban a TÜV SÜD kalibrált próbapadjain végzett gördülési ellenállás tesztje azt eredményezi, hogy az új Sailun Atrezzo elit a második helyen végez, de egyértelműen alacsonyabb gördülési ellenállással. A független TÜV mérnökök 25%-ot meghaladó előnyt tanúsítottak a versenytárs abroncsokhoz képest.

Észrevehetően alacsonyabb fogyasztást és hosszabb hatótávot jelent a mindennapi vezetés során.

  1. példa: A TÜV SÜD üzemanyag-fogyasztási tesztje komoly előnyöket mutatott az STL2, SFL2 és SDL2 Sailun teherautó gumiabroncsok fogyasztásában és teljesítményében

A Sailun STL2 STL2, SFL2 és SDL2 teherautó abroncsainak átfogó tesztjei megfeleltek a TÜV SÜD teszteknek. Az új generációs EcoPoint3 gumiabroncsok tesztjeik során nemcsak gazdaságosság (gördülési ellenállás), hanem fogyasztás és közúti teljesítmény terén is bizonyítottá erejüket. A Sailun teherautó gumiabroncs 3,3%-7,6%-al jobb üzemanyag-fogyasztást mutatott, mint a prémium versenytársak (üzemanyag-fogyasztás L/100km). Eredmények: A gördülési ellenállás terén az új EcoPoint3 abroncsgeneráció elérte az EU címke A besorolását (SFL2, SDL2 és STL2), és elnyerte a TÜV Süd minőségi pecsétet.

 

  1. példa: Az AutoBild teljesítménytesztjei megerősítik a Sailun Atrezzo 4Seasons Pro versenyképes tulajdonságait száraz, nedves és havas körülmények között

Ecopoint3Ecopoint3 teszt ULAC-IlavoAz AutoBild átfogó teljesítménytesztjei az UTAC-on (Ivalo, Finnország) bizonyították, hogy a Sailun Atrezzo 4Seasons Pro – az EcoPoint3 abroncsok új generációja – ugyanolyan minőségi szinten van, mint a prémium versenytársak.

Megerősítették a versenyképes teljesítményt száraz, nedves és havas körülmények között is. Ezenkívül az adatok azt mutatják, hogy a Sailun Atrezzo 4Seasons Pro-nak jobb a gördülési ellenállása a közvetlen prémium versenytársakkal szemben.

  1. példa: A TÜV Süd gördülési ellenállás tesztjei igazolják a Maxam MS 700 gumiabroncsok kiváló tulajdonságait

Maxam Ms700 targonca gumi is Ecopoint3 technológiávalA TÜV Süd legutóbbi tesztjei szerint a Maxam MS700 targoncákhoz tervezett gumiabroncsa jobb, mint a hagyományos versenytársak gumiabroncsai, különösen a gördülési ellenállás tekintetében.

A targoncák a világ legfontosabb gépei közé tartoznak, ezért mindig optimális gumiabroncsokkal kell rendelkezniük. A Maxam a vezető targoncamárkák első-szerelésű partnereként különös hangsúlyt fektet a lehető legmagasabb minőségre. A Maxam MS700 gumiabroncsok gördülési ellenállása 9,8%-ról 39,2%-ra csökkent a szegmens vezető autóipari prémium gyártóihoz képest.

  1. példa: A Tesla Model 3-al Észak-Amerikában végzett teljesítménytesztek megerősítik, hogy az új Sailun EcoPoint3 abroncsokon akár 7%-os hatótávolság növekedés is elérhető az elektromos járművek esetében.

Ecopoint3 gumik előnyei az elektromobilitás terénA Tesla Model 3 modellekkel Észak-Amerikában végzett kiterjedt gumiabroncs-tesztek megmutatták, hogy a Sailun EcoPoint3 abroncsok hogyan ötvöznek számos előnyt: mindig jó tapadást az elektromos autókra jellemző nagyobb járműtömeg ellenére, kisebb kopást erős gyorsításoknál, alacsony gördülési ellenállást, ezáltal nagyobb hatótávot és kisebb zajt az úttestről. A Sailun EcoPoint3 gumiabroncs 5%-kal rövidebb száraz fékútat, 15%-kal alacsonyabb gördülési ellenállást és 7%-kal megnövelt akkumulátor-élettartamot biztosít a versenytárs abroncsokhoz képest.

  1. példa: Az AutoBild vezetési zajtesztjei szerint a versenytársakhoz képest akár 3 dB-lel is kisebb az elhaladási zaj a Sailun Atrezzo Elite esetében.

A 215/55 R17-es méretet a VW Passat és a Skoda Superb modelleken tesztelték, amelyeket szinte csak céges flotta autóként használnak. A gyártótól független TRIWO tesztközpontban Pferdsfeldben (Rheinland Pfalz, Németország) a vezetési zaj környezeti hatását is tesztelték.

A gördülési zaj egyre relevánsabb kritérium, amely már minden gumiabroncs címkéjén olvasható. Háttér: Az EU hamarosan előírja a gördülési zaj jelentős csökkentését.

Eredmény: A Sailun Atrezzo Elite már most megfelel ezeknek az új követelményeknek. Az elhaladási zajteszt során a Sailun abroncsa 3 dB-lel (decibellel) halkabban gördült, mint versenytársai.

  1. példa: A TÜV Süd tesztjei bizonyítják a Sailun Atrezzo ZSR2 kiváló teljesítményét a gördülési ellenállás, nedves úttartás és fékezés tekintetében

A Sailun Atrezzo ZSR-je sikeresen teljesítette a TÜV SÜD tesztet. Az új EcoPoint3 abroncsok TÜV tesztje során nemcsak a gazdaságosság (gördülési ellenállás), hanem többek között a nedves úttartásban és a nedves fékezésben is bizonyította erejét. A Sailun Atrezzo ZSR2 minden szempontból kiváló teljesítményt nyújtott a versenytársak termékeihez képest.

Az Ecopoint3-ról itt olvashatja el első írásunkat.

Az Ecopoint3-ról, mint zöld abroncsról, itt olvashatja el írásunkat.

Az Eugumi.hu gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, targoncákhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop