Haszonjárműben nagyok vagyunk!

IVECO Stralis X-WAY


A STRALIS X-WAY a kategóriájában a legnagyobb hasznos teherbírást nyújtja, amely az IVECO közúti teherautóinak a legjobb üzemanyag-hatékonysági és biztonsági technológiáit a legkeményebb járműveinek legendás terepes masszívságával ötvözi.

Extrém szintre emeltük a fuvarfeladat-központú szemléletet, hogy pontosan megfeleljünk az Ön követelményeinek.

A STRALIS X-WAY SL

A Super Loader (SL) változat az Ön építőipari tevékenységeihez tökéletes járművé teszi az Ön betonkeverőjét, az iparágban a legkisebb saját tömeg révén.

A 9 literes motor kiváló üzemanyag-hatékonysága, amely akár 400 LE-t (294 kW) és 1700 Nm-t, valamint a legjobb fajlagos teljesítményt/nyomatékot nyújtja.

A legnagyobb hasznos teherbírás a kevesebb mint 9 tonna saját tömegnek köszönhetően.


A RÖNKSZÁLLÍTÓ

ERŐS A RÖNKSZÁLLÍTÁS KISZOLGÁLÁSÁBAN

A STRALIS X-WAY az Önnek szükséges nagy teljesítményt nyújtja, és ideális megoldásokat kínál a rönkök könnyű felrakodásához, szállításához és lerakodásához. Kényelmesen szállítja a rönköket erdőkben, közúton és mindenhol egészen az Ön célállomásáig.

ERŐS MOTOR: A 9, 11 és 13 literes motorokat úgy tervezték meg, hogy a legnagyobb nyomaték-teljesítmény arányt nyújtsák, és kimagasló üzemanyag-hatékonysággal dolgozzanak. A teljes motorválaszték a 10. oldalon található.

MASSZÍV ALVÁZ: Legendás merevségű alváz állandó, 7,7 milliméter anyagvastagságú hossztartókkal, valamint 3120 és 6700 milliméter közötti tengelytávolságokkal, amelyek mindenféle méretű farönkökhöz megfelelnek.

JÁRMŰKIVITELEK: A háromféle járműkivitel (ON, ON+, OFF) választéka a szabad hasmagasság és a kényelem legjobb egyensúlyát nyújtja Önnek, annak megfelelően, hogy az Ön fuvarfeladatai milyen mértékben igényelnek közúti és terepes közlekedést.


A BETONKEVERŐ

AZ IPARÁGBAN A LEGKISEBB SAJÁT TÖMEGŰ BETONKEVERŐ

A STRALIS X-WAY kitágítja a határokat az egyedülállóan kis saját tömegével. Ez a masszív alvázzal társulva ebben a kategóriában a piac legnagyobb hasznos teherbírását nyújtja a Super Loader (SL) változat számára.

SUPER LOADER: A Super Loader változat kevesebb mint 9000 kilogrammal az iparágban a legkisebb saját tömeget nyújtja; az akár 400 lóerőt (294 kilowatt) és 1700 newtonmétert szolgáltató kilencliteres motor pedig a kategória legnagyobb fajlagos teljesítményét és nyomatékát kimagasló üzemanyag-hatékonysággal társítja.

ELSŐ FELFÜGGESZTÉS: Akár kilenc tonna terhelhetőségű első tengely. Egyetlen parabolikus laprugót alkalmazó felfüggesztés is rendelkezésre áll, amely akár 60 kilogrammal is csökkenti a saját tömeget.

MASSZÍV ALVÁZ: A legendás merevségű alváz az állandó, 7,7 milliméter anyagvastagságú hossztartóival könnyedén elviseli a teljes terhelésű forgó dob okozta rendkívüli igénybevételt. A 6,7 milliméteres hossztartókkal akár 40 kilogrammal is csökkenthető a saját tömeg. ?


A HORGOS KONTÉNEREMELŐ ÉS A LÁNCOS KONTÉNEREMELŐ

HORGOS KONTÉNEREMELŐ ÉS LÁNCOS KONTÉNEREMELŐ MINDENFÉLE MÉRETŰ KONTÉNERHEZ

A STRALIS X-WAY azt a kimagasló manőverezhetőséget, kompakt külső méreteket, szabad hasmagasságot és vonóerő-átadást nyújtja, amelyre Önnek szüksége van a horgos vagy láncos konténeremelő tehergépkocsijához. A konfigurációk széles választéka rendkívüli rugalmasságot biztosít, hogy a jármű pontosan megfeleljen az Ön fuvarfeladatához.

HÁTSÓ LÉGRUGÓS FELFÜGGESZTÉSEK: A légrugós felfüggesztéssel Ön lesüllyesztheti a jármű hátulját konténer fel-, illetve lerakodásakor.

JÓ MANŐVEREZHETŐSÉG: A harmadik kormányzott tengely optimalizálja a fordulási kört, kimagasló manőverezhetőséget biztosítva. A tridemtengelyes változatok a 8×2-es és 8×4-es modellek esetében tovább csökkentik a fordulási kör átmérőjét.

HIDROSZTATIKUS HAJTÁS: A HI-TRACTION a szükséges vonóerő-átadás mellett nagyobb hasznos teherbírást nyújt Önnek. Ez kisebb tömegű a mechanikus összkerékhajtásnál, valamint a fel- és a lerakodások előtt, illetve után szükséges kapaszkodóképességet biztosítja Önnek.


NYERGES VONTATÓ BILLENCS FÉLPÓTKOCSIHOZ

JUTTASSA EL FÉLPÓTKOCSIJÁT BÁRHOVA, AHOVA KELL!

A STRALIS X-WAY nyerges vontatók magabiztosságot adnak Önnek ahhoz, hogy az utolsó kilométerrel, illetve az építési területek nehéz körülményeivel is könnyedén megbirkózzon, amikor kiszállítást végez.

KÉNYELMES FÜLKE: Kényelmes és biztonságos fülkék minden igény kielégítésére: Active Day rövidfülke, Active Time hálóhelyes fülke vagy Active Space széles, hálóhelyes fülke.

ÜZEMANYAG-HATÉKONY MOTOROK: A 9, 11 és 13 literes motorok a Stralis X-WAY üzemanyag-hatékonysági megoldásaival társítva kimagasló üzemanyag-megtakarítást nyújtanak, amit a TÜV SÜD is igazolt.

HIDROSZTATIKUS HAJTÁS: A HI-TRACTION ?hidrosztatikus elsőkerék-hajtás kisebb tömegű a mechanikus összkerékhajtásnál, ugyanakkor a szükséges vonóerő-átadást nyújtja Önnek, ezáltal a Stralis X-WAY még építési területek könnyebb terepein is tökéletesen használható.


A BILLENCS

AZ ÖN FUVARFELADATAIRA SZABOTT BILLENCSEK

A STRALIS X-WAY billencs modellel bárhova eljuthat, ahova csak kell: közúton és terepen, meredek szakaszokon fel és le, göröngyös, kanyargós utakon és szinte jelöletlen ösvényeken a nyílt vidéken át.

HASZNOS TEHERBÍRÁS: Az alvázat úgy tervezték meg, hogy a kategória legnagyobb hasznos teherbírásához is megfeleljen. Az olyan megoldások, mint a légrugós felfüggesztések, valamint az alumínium keréktárcsák és levegő-, illetve üzemanyagtartályok, tovább csökkentik a saját tömeget a nagyobb hasznos teherbírás érdekében.

JÁRMŰKIVITELEK: Válassza az Ön egyéni követelményeinek megfelelő járműkivitelt: ON, ON+ közúti típusbizonyítvánnyal vagy OFF terepes minősítéssel

HIDROSZTATIKUS HAJTÁS: Szállítson nagyobb hasznos terhet az építési területek nehéz terepén, és takarítson meg üzemanyagot a HI-TRACTION rendszerrel: kisebb tömegű a mechanikus összkerékhajtásnál, és a szükséges vonóerő-átadást nyújtja Önnek még a jármű lerakodása után is.


A DARUS

A DARUS, AMELY MAGASABB SZINTRE EMELI VÁLLALKOZÁSÁT

A STRALIS X-WAY mindenféle típusú daruval felszerelhető, a platós daruktól az emelőkosaras darukig. A STRALIS X-WAY masszívsága és moduláris koncepciója révén a fülke mögé középre vagy a jármű hátuljára is felszerelhetünk darukat a stabilitás csorbulása nélkül.

MASSZÍV ALVÁZ: A legendás merevségű alváz az állandó, 7,7 milliméter anyagvastagságú hossztartóival könnyedén elviseli a daru koncentrált terhelése okozta rendkívüli igénybevételt.

HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉSEK: A légrugós felfüggesztés nagyobb stabilitást nyújt a járműnek, amikor dolgozik a daru.

360° KILÁTÁS: A rendkívül nagy látómező kiváló körkörös kilátást nyújt a járműből.


A CSATORNAMOSÓ

NAGY TELJESÍTMÉNY MINDEN HELYZETBEN

A STRALIS X-WAY modellt arra optimalizálták, hogy könnyű legyen a csatornamosó felépítmények felszerelése, és hogy minden megoldást biztosítson az Ön igényeinek megfelelően.

HÁTSÓ TENGELY: Válassza a Single Reduction agyáttétel nélküli tengelyt, ha az Ön járműve főként aszfaltozott utakon dolgozik, míg a Hub Reduction agyáttétel ideális a sok megállással és elindulással járó (Stop & Go) feladatokhoz.??

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ MELLÉKHAJTÁS: Válasszon az akár 900 newtonméter nyomatékot nyújtó Multipower mellékhajtások vagy a hatalmas, akár 2450 newtonméter nyomatékot szolgáltató szendvicsmellékhajtások kínálatából. A teljes mellékhajtás-választék a 33. oldalon található.

TÁRCSAFÉKEK ELÖL ÉS HÁTUL: Nagyobb lassulás kisebb karbantartási költségekkel és mérsékeltebb kopással.


Akikhez fordulhat

Pirityi Béla    0036 20/9348321   
Páll István    0036 30/956-9671   
Czeróczki Pál    0036 20/417-2760   
Ragány Máté    0036 20/271-6170   
Czvitkovics Gábor    036 30/498-7440   

Ajánlatkérés    • * Kötelezően kitöltendő mezők

Itt talál meg bennünket:

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

GPS: N47.6733 - E18.0985
Cím: 2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
Tel.: +36 34 556 655

EUROTRADE M0 TRUCK CENTRUM

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

GPS: N47.5346 - E19.2481
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
Tel.: +36 28 552 316