Új Sailun teher gumik 2024-ben

Új Sailun teher gumik 2024-ben

A kíváló ár-érték arányú Sailun teher gumik választéka egy új mintázattal, és egy új mérettel bővült.

 

Egy jól bevált mintázat, a méltán népszerű STR1+ sorozat kínálatát egy új mérettel bővítette a Sailun.

Ez pedig a 285/70R19.5 Str1+

A pótkocsira szerelhető Sailun STR1+ olyan teherjárművekre alkalmas, amelyek regionális viszonylatban közlekednek. A speciális kopóréteg anyagösszetétel javítja a kopásállóságot és a gördülési ellenállást. Egyedi váll kiképzés az egyenetlen kopás elkerülése érdekében.

Bővebb információt itt talál.

Teljesen új mintázat az STR2 Max!

A Sailun Regio Pro STR2 MAX szeptembertől már elérhető nálunk – kezdetben 205/65 R 17.5 méretben, majd további méretekben is. Ezt a rendkívül ellenálló gumiabroncsot alacsonyplatós pótkocsikhoz fejlesztették ki, és lenyűgöző az ára és futási teljesítménye.Új Sailun teher gumik 2024-ben-Sailun STR2 Max

A Regio Pro STR2 MAX egyszerűen éhes a rakományokra. A Sailun a gumi futófelületét nehéz vontatott járművekhez, például alacsony platós gépekhez, kommunális és sürgősségi járművekhez, tűzoltóautókhoz, valamint katonai járművekhez tervezte és építette meg. Az új mintázat kezdetben 205/65 R 17.5 méretben lesz kapható nálunk, további méretekkel is készülünk.

A 132/130 J (133/133 F) terhelési index kerekenként akár 2060 kg-os vagy tengelyenként 8240 kg-os teherbírást ígér. Ezt az értéket a Regio Pro STR 2 MAX többek között a továbbfejlesztett peremkonstrukciónak köszönheti.

 

 

Bővebb információt itt és itt talál.

Kínálatunkban teherautókhoz, traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!
Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítésbérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop