A MAXAM új gumiabroncs keveréke és gyára

A MAXAM új gumiabroncs keveréke és gyára

Maxam forradalmi gumiabroncs keverék tömör gumiabroncs
 

A MAXAM Tire bemutatja a forradalmi gumiabroncs keveréket az új tömör gumiabroncs-gyárban

  1. február 15., DANVERS, Massachusetts 

A MAXAM Tire, a speciális gumiabroncs-gyártás globális vezető vállalata piacra dobja a vadonatúj szabadalmaztatott keveréket, az EcoPoint3-at, amely teljes mértékben beépül a szilárd gumiabroncs-kínálatukba az új, automatizált gyárukban. Ez az innovatív vegyület a legmodernebb automatizálási és gyártási technológiával kombinálva teljesen forradalmasítja a MAXAM anyagmozgató gépekhez gyártott termékeinek teljesítményét és tartósságát. Amellett, hogy az új gumikeveréket tömör abroncsaiba is beépítik, a MAXAM új gyára fejlett automatizálás révén növeli a meglévő termelési mennyiséget és hatékonyságot.

„A nagy teljesítményű gumianyagok több éves kutatása és fejlesztése után az EcoPoint3 keverék a szervezetet a globális versenyképesség új szintjére emeli” – mondja Troy Kline, a MAXAM Tire North America elnöke. A koromvegyületekhez és a hagyományos szárazon kevert szilícium-dioxid-vegyületekhez képest az EcoPoint3 eljárás az összetevők kiváló eloszlását biztosítja a keverési folyamat során. Ez az innovatív eljárás lehetővé teszi, hogy a MAXAM vegyületei kevesebb inert töltőanyagot, nagyobb feszültségarányt és minimális szennyeződést tartalmazzanak, ami a következő generációs termékek jellemzője.

Az EcoPoint3 technológia nem csak javítja a gumiabroncs gördülési ellenállását, hanem növeli a csúszás- és kopásállóságot is, így erősebb, biztonságosabb, energiahatékonyabb gumiabroncsot hoz létre, amely nagyobb utazási kényelmet is biztosít. Az EcoPoint3 technológia áttörést jelent a zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású abroncsok fejlesztésében is, az alapanyagok kiválasztásától, a gyártástól és a termék életciklusától kezdve, miközben jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást. A kiváló gumikeverés terén elért ugrás a világszínvonalú gyártási technológiával kombinálva jelentős teljesítménynövekedést eredményez a MAXAM ügyfelei számára.

Az Eugumi.hu 5 év gyári garanciával kínálja Maxam targonca és egyéb tömör gumiabroncsait. Kínálatunk folyamatosan bővül.
Kínálatunkban továbbá teherautókhoz, nagy teljesítményű traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keressen minket! – www.eugumi.hu

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop