Haszonjárműben nagyok vagyunk!

Miért a TATRA?Ismerje meg ezt a világon egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező járműmárkát!

  • Vázszerkezet: a TATRA csőváza, 30%-kal nagyobb szerkezeti merevséget ad a járműnek, így a létravázas tehergépkocsikhoz képest a fő teherviselő elemekre, az alvázra és segédvázra nem hatnak csavaró, hajlító igénybevételek, így az nem fog eltörni. Sőt a TATRA-nál esetenként nincs is szükség felépítmény segédvázra, így a jármű saját tömege csökkenthető.
  • Futómű felfüggesztés: a TATRA minden kereke független felfüggesztésű, tehát egyenetlen terepen is képes minden kerekét "a talajon tartani", így biztosítva az optimális húzó, vagy fékezőerőt. Ezáltal a TATRA a szegdelt, gödrös terepviszonyok között sokkal nagyobb sebességgel is biztonságosan közlekedhet, mint bármely más márka járműve. Ennek a felfüggesztésnek köszönhetően a TATRA vezetőfülkéje összehasonlíthatatlanul kényelmesebb munkahely, mint egy merevhidas járműé.
  • Rugózási rendszer: a mellső tengelyek légrugóval ellátottak, ezzel tovább növekedett a fülke komfortja, az első tengely terhelhetősége és a menetkész tömeg is. A hátsó tengelyeken a világszabadalomnak számító KING-FRAME rugórendszer található. A 2 és 3 tengelyes, országútra is szánt modelleknél ez kombinált spirál-légrugókat alkalmaznak. Ez a rugórendszer biztosítja azt, hogy a hátsó kerekek a terheléstől függetlenül mindig vízszintesen álljanak, így nem jelentkezik a hátsó kerekek egyenetlen gumiabroncs kopása. A 3 tengelyes, főleg terepre szánt modelleknél hihetetlenül erős és megbízható, kombinált lap-légrugót alkalmaznak. Ez lehetővé teszi a műszakilag megengedet 15 tonnás tengelyterhelést is.
  • Motor és váltó: A TATRA PHOENIX sorozat a modern, gazdaságos és hatékony PACCAR MX erőforrásokat használja. A jogszabályi előírásoknak megfelelően felszerelhetőek EURO 3, EURO 5 és EURO 6 motorokkal. Az Euro 6-os motorokkal szerelt TATRA PHOENIX tehergépjárművekhez sebességváltók széles skáláját kínáljuk. A nagy teljesítményű és költséghatékony motorokkal tökéletesen együtt működik a továbbfejlesztett ZF és Allison váltók. A manuális ZF váltók az EcoSplit sorozattal képviseltetik magukat, kizárólag 16 sebességes változatban. Azok részére, akik a kényelmesebb járműirányítás hívei, azoknak kínáljuk az automatizált AsTronic váltókat. Azoknak az ügyfeleinknek kínáljuk, ahol cserélődnek a sofőrök a kormány mögött. Elősegíti az üzemanyagfogyasztás csökkentését, védi a tengelykapcsolót és magát a motort a sofőr által elkövetett hibáktól. Azok részére, akik megszakítás nélküli erőátvitelt szeretnének a jármű felszerelhető 6 és 7 sebességes automatikus Allison váltóval.
  • Erőátviteli rendszer: a TATRA olyan hajtási rendszerrel bír, amellyel - szükség esetén - az összes kerék hajtása összezárható, így a jármű egyedülálló akadályleküzdő képességekkel rendelkezik.
  • Vezetőfülke: Az új TATRA PHOENIX Euro 6 típushoz a DAF TRUCKS szállítja a fülkét, mely nagyobb teret, kényelmet és nagyobb biztonságot nyújt. A járműkezelő munkakörnyezete kényelmes a komfortos ülésnek és a kezelőeszközök elrendezésének köszönhetően.

Akikhez fordulhat

Mizséri Ádám    0036 20/260-0219   
Pirityi Béla    0036 20/934-8321   
Ragány Máté    0036 20/271-6170   

Ajánlatkérés    • * Kötelezően kitöltendő mezők

Eladó TATRA tehergépkocsik egyenesen a készletünkből

Itt talál meg bennünket:

EUROTRADE M1 TRUCK CENTRUM

M1-es autópálya 85-ös - Komáromi- kijáró

GPS: N47.6733 - E18.0985
Cím: 2948 Kisigmánd, M1 Truck Centrum
Tel.: +36 34 556 655

EUROTRADE M0 TRUCK CENTRUM

M0-ás autópálya 60-as - kijáró

GPS: N47.5346 - E19.2481
Cím: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1
Tel.: +36 28 552 316