New Holland és a Maxam traktor gumik

New Holland és a Maxam traktor gumik

 

A MAXAM már a New Holland Agriculture számára is szállít traktor gumikat.

A New Holland jóváhagyta a MAXAM AGRIXTRA radiál gumiabroncs-sorozat felszerelését a T5, T6 és T7 traktorcsaládokhoz

 

A MAXAM Tire Europe büszkén jelenti be, hogy az AGRIXTRA mezőgazdasági abroncsok sorozatát jóváhagyták egyes New Holland T5, T6 és T7 SWB és LWB traktorokon elsőszerelésként.

A MAXAM újabb globális szállítási megállapodást kötött egy jelentős berendezésgyártóval, és örömmel biztosítja az AGRIXTRA gumiabroncsokat a New Holland Agriculture számára. A mezőgazdasági gépgyártó (OEM) jóváhagyásának megszerzése jelentős mérföldkő a MAXAM márka számára az AGRIXTRA sorozat 2014-es bevezetése óta.

„Radiál mezőgazdasági abroncsaink homologizálása, jóváhagyása és kereskedelmi forgalomba hozatala jelentős lépés a MAXAM márka fejlődésében, mint a CNH Industrial és a New Holland Agriculture hosszú távú beszállítója” – mondta Kevin Buckley, a MAXAM OE európai értékesítési igazgatója.

A MAXAM AGRIXTRA radiál abroncsok termékcsaládja félelmetes hírnevet szerzett teljesítményének és értékének köszönhetően. A jobb tapadást, nagyobb stabilitást és csökkentett csúszást kínáló AGRIXTRA termékcsalád kiváló megoldást kínál a gazdálkodók és termelők számára világszerte.

Maxam traktor gumi

  • Úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt nyújtson közúton és terepen.
  • A 45°-os minta-kialakítás biztosítja a legjobb profilt a kiváló tapadás és a minimális vibráció érdekében a mintával való állandó érintkezés révén.
  • A futófelület stabilitása nagyobb kényelmet, jobb kezelhetőséget és tartósságot biztosít.
  • Az optimalizált öntisztító konstrukció és teherbíró képesség megbirkózik a nehéz terhekkel és a nehéz szántási műveletekkel.

 

 

 

 

A 85-ös, 70-es, 65-ös és XL sorozatban huszonhét gumiabroncs-méretet hagytak jóvá New Holland traktorok számára első szerelésként. A traktorok már megvásárolhatók a MAXAM AGRIXTRA radiál abroncsaival, 24-42” átmérőjű méretben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden MAXAM radiál mezőgazdasági abroncsra 8 év garancia vonatkozik, ami mutatja a MAXAM termékeibe vetett bizalmát.

 

 

 

 

A MAXAM és a New Holland szállítási szerződésével kapcsolatos további információkért keressen minket, vagy látogasson el a maxamtire.com weboldalra.

Az Eurotrade Kft. Maxam mezőgazdasági gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.
Kínálatunkban továbbá teherautókhoz, targoncákhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.

Keressen minket! – www.eugumi.hu

 

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop