Maxam Ms912 rakodógép gumi CASE elsőszerelésként!

Maxam Ms912 rakodógép gumi CASE elsőszerelésként!

A MAXAM OTR gumikat szállít a CASE építőipari berendezésekhez

A CASE Construction Equipment jóváhagyta a MAXAM rakodógép gumiabroncsokat a kerekes rakodógépek standard felszereléseként

A MAXAM Tire megerősítette kapcsolatát a CNH Industrial North America vállalattal azáltal, hogy OTR gumiabroncsaival szerelik a CASE gumikerekes rakodókat.

 

Több mint 180 éves tapasztalatával, a CASE alakítja az építőipart. A MAXAM örömmel bővíti növekvő beszállítói kapacitását, hogy radiál és diagonál OTR gumiabroncsokat is szállítson a globális építőipari gépgyártónak.

A CNH Industrial Fargo Wheel Loader gyárában gyártott CASE gumikerekes rakodógépek már elsőszerelésként rendelhetők MAXAM gumiabroncsokkal.

A MAXAM MS912 agresszív R4 OTR gumiabroncs a 13 tonnás CASE 621G kerekes rakodó standard terméke. Az MS912 egy nagy teherbírású, feszített konstrukciójú gumiabroncs, amelyet úgy terveztek, hogy maximalizálja a tapadást. Az öntisztító futófelület-kialakítással és kopás-/vágásálló keverékkel tervezett MS912 garantált teljesítményt és minőséget biztosít.

A MAXAM többi építőipari termékéhez hasonlóan az MS912 is prémium minőségű anyagokból és szigorú minőségbiztosítási eljárással készül. Ez a szabvány és a minőség teszi lehetővé, hogy a MAXAM elérje ezt a jelentős partnerséget a CASE-szel az építőiparban, amely a legnagyobb hatékonyságot és teljesítményt biztosítja világszerte. A MAXAM célja, hogy ne csak átfogó, teljes körű beszállítója és kiváló üzleti partnere legyen a világszínvonalú OEM-eknek, mint például a CASE, hanem a végfelhasználók általános termelékenységének növelése során is.

Ez a partnerség kiemeli a MAXAM növekedési ambícióit az OTR szektorban, valamint elkötelezettségét amellett, hogy kiváló megoldásokat kínáljon ügyfeleinek világszerte. A MAXAM OTR abroncsait úgy tervezték, hogy maximalizálják a tapadást, miközben jobb húzóerőt, üzemanyag-megtakarítást és mérsékelt abroncskopást biztosítanak. A MAXAM OTR abroncsait az ügyfelek igényeit szem előtt tartva tervezték.

 
 
Az Eurotrade Kft. 5 év gyári garanciával kínálja Maxam munkagép gumiabroncsait!

Kínálatunkban továbbá teherautókhoz, nagy teljesítményű traktorokhoz, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat.
Keressen minket! – www.eugumi.hu

 

 

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop