Maxam kombájn gumik érkeztek

Maxam kombájn gumik érkeztek

Maxam Agrixtra-H, a kombájn gumi

Az elmúlt néhány évben a MAXAM Tire nagy hírnevet szerzett az OTR és speciális gumiabroncsok piacán azáltal, hogy csúcsminőségű és megbízható teljesítményű termékeket kínál, amelyek kivételes ár-értéket biztosítanak.

Ez a fundamentum ösztönözte a MAXAM mezőgazdasági terjeszkedési törekvéseit, amely miatt kibővítették a termékportfóliót, és évről évre jelentős növekedést értek el. A MAXAM folyamatosan fejleszti radiál mezőgazdasági  programját, hogy kiváló  megoldásokat kínálhasson a gazdálkodóknak és a termelőknek világszerte.

A MAXAM mezőgazdasági csapata arra törekszik, hogy megvalósítsa a MAXAM Tire jövőképét, amelynek középpontjában az innováció, a teljesítmény, a minőség és a kivételes ügyfélélmény iránti elkötelezettség áll.

A MAXAM Tire továbbra is a modern mezőgazdasági gépek igényeit helyezi előtérbe, mert kiegészítette a betakarítógépekre szánt Agrixtra-H sorozat termékpalettáját.

Maxam kombájn traktor gumik

A kifejezetten kombájnokhoz, betakarító- és tápanyagkijuttató gépekhez kifejlesztett AGRIXTRA H termékcsalád kiváló flotációs tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek célja, hogy csökkentse a talajtömörödést és javítsa a vonóerőt. A nagy terhelésnek és a sebességnek ellenálló, prémium gumiabroncs-sorozat kiváló stabilitást biztosít radiál szerkezetének és acélszalag-konstrukciójának köszönhetően. Az öntisztuló, extra széles futófelület-kialakítás maximalizálja a teljesítményt az úton és a szántóföldön.

Kiváló alapanyagainak köszönhetően jobban ellenáll az UV sugárzás okozta károsodásoknak, öregedésnek. Radiál szerkezete következtében az alacsonyabb nyomáson való használata szélesebb keréklenyomatot eredményez, emiatt a talaj tömörödése kisebb lesz. 

Az AgriXtra H termékcsalád 750/50R26, 1050/50R32, 800/70R32 és 1250/50R32 méretekkel történő bővítése szinte teljessé teszi a portfoliót.

A MAXAM kombájnokra tervezett gumiabroncsai közül két méret ismét elérhető az eugumi.hu webáruházunkban is.

Maxam Ms951 650/75R32 Agrixtra H 172D/175A8 TL

Maxam Ms951 800/65R32 Agrixtra H 178D/181A8 TL – Kombájnra, Rába Steiger-re

Próbálja ki a MAXAM előnyeit a gyakorlatban még ma!

Az Eugumi.hu gumiabroncs kínálata folyamatosan bővül.

Kínálatunkban teherautókhoz, munkagépekhez, kistraktorokhoz, pótkocsikhoz, kerti gépekhez, fűnyíró traktorokhoz is talál kiváló ár-érték arányú gumiabroncsokat!

Az Eurotrade Kft nem csak gumiabroncsokkal foglalkozik! Fő tevékenységünk a tehergépjármű értékesítésbérbeadás, de a cégcsoportnál naperőművek építésére és faktorálásra is van lehetősége.

Share this post

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


(+36) 34/556-642 Webshop