Ez egy egyedi címsor elem

A Daily termékcsalád

Daily Furgon

Határtalan lehetőségek és technológia az Ön szolgálatában

Daily blue power

A városi kiszállítások korlátlan lehetősége

Daily 4x4

Off-road és all-road modellek a világ bármely részére

A Daily fülke-alváz előnyei

Tartós konstrukció

Gyakorlatilag végtelen felépítményváltozatok

Támogatott vezetés és biztonság

AZ ÚJ IVECO DAILY – A HASZONGÉPJÁRMŰ, AMELY „MEGVÁLTOZTATJA VÁLLALKOZÁSA PERSPEKTÍVÁIT”

Az új DAILY egyaránt új mércéül szolgálhat a fedélzeti munkakörülmények és a vezetés élménye tekintetében, jelentős lépést téve az önvezetés és a továbbfejlesztett biztonsági megoldások felé.

Az új DAILY immár új szintre emeli összeköttetés-kínálatát, pontosan a járművek tényleges használatára szabott, személyes szolgáltatások világát nyitva meg az ügyfelek előtt, s olyan teljeskörű szállítási megoldást kínálva, amellyel egészen újszerű módon teljesíthetik logisztikai feladataikat.

Az új DAILY piaci szegmensének első tagjaként teljesíti már az Euro 6D/Temp károsanyag-kibocsátási szabvány előírásait, magasabb teljesítményszint és fokozott üzemanyag-takarékosság mentén kínálva hosszú távú fenntarthatóságot, az ügyfelek nyereségességének szolgálatában.

A TECHNOLÓGIA A JÁRMŰVEZETŐ SZOLGÁLATÁBAN – TÁMOGATOTT VEZETÉS ÉS FOKOZOTT BIZTONSÁG

Az új DAILY fejlett vezetői segédrendszerek (Advanced Driver Assistance Systems) teljeskörű kínálatával érkezik, amelyek egyszerre teszik lehetővé, hogy a vezető – mindinkább sokrétű figyelemmegosztás (multitasking) jellemezte – munkájára összpontosítson, illetve növeli biztonságát. E megoldások kifejlesztésekor az IVECO olyan funkciókat állított a középpontba, amelyek kifejezetten nagyvárosi fuvarfeladataik során segítik a járművezetőket.

Tovább olvasom
A továbbfejlesztett vészfékrendszer (Advanced Emergency Braking System) és a PRO városi vészfékfunkció (City Brake PRO) 50 kilométer/óra alatti sebességeknél segíti megelőzni az ütközéseket, illetve nagyobb tempónál enyhítheti azokat. E technika – ha a vezető nem avatkozik be – az ütközésveszélyt önállóan érzékelve megfelelően lassítja a járművet, így gondoskodva biztonságáról.

Az új PRO városi vészfékfunkció (City Brake PRO) technikájával az új DAILY még egy lépéssel továbbmegy, e berendezés ugyanis lassú, öt kilométer/óra körüli tempónál segít megelőzni a baleseteket.

Az új DAILY a vezető stresszterhelésének mérséklésére is igénybe veszi a fejlett technikát. A nagyvárosi alkalmazások során, ahol az ügyfelek gyakran közlekednek sűrű forgalomban, a közlekedési torlódás asszisztens (Queue Assist) lassú tempónál a követési távolságot akár egészen megállásig tartva segíti nagyban a vezetést és csökkenti az araszoló forgalom okozta stresszhatást.

Mindezeken túl az adaptív sebességszabályzás (Adaptive Cruise Control) a közlekedési torlódás asszisztenssel (Queue Assist) együttműködésben egyaránt tartja a beállított sebességet, illetve a biztonságos követési távolságot, míg a sávtartást segítő proaktív asszisztensrendszer (ProActive Lane Keeping Assist) aktív kormányzási beavatkozásokkal segíti megelőzni az éppen igénybe vett forgalmi sáv nem szándékos elhagyását.

Erős oldalirányú széllökések esetén az oldalszél-asszisztens (Crosswind Assist) támogatja a járművezetőt járműve stabilitásának megőrzésében, illetve az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartásában.

Az új DAILY az elektromos rögzítőfék (Electric Parking Brake) technikájával is csökkenti a vezető elfáradását, illetve növeli a termelékenységet. A rendszer a jármű leparkolásakor automatikusan aktiválódik és önműködően old, amint a vezető indulásra kész. A gyakori megállásokkal járó nagyvárosi alkalmazások – mint például csomagkézbesítés – során e megoldás jelentősen csökkenti a vezető karjának az ismétlődő mozdulatokból származó terhelését, s havi szinten akár öt órát is megtakarítva növelheti a vezető termelékenységét. További előnye, hogy a kézikar eltűnésével nagyobb hely marad a vezető környezetében a fülkebeli kényelmes mozgásra.

Az új LED-technikájú világítás jóval erősebb fénykévéje nagyobb hatótávot biztosít, akár 15 százalékkal javítva a látást és az akadályfelismerést, illetve gyenge fényviszonyok közepette jelentősen fokozva a biztonságot.

A kormányzás városi üzemmódja (City Mode) a rásegítést megnövelve akár 70 százalékkal mérsékli a kormánykerék forgatásához szükséges erőkifejtést, jelentősen megkönnyítve a városi utcákon végzett manővereket.

Kihívást jelentő körülmények közepette az új DAILY olyan berendezésekkel is támogatja a vezetőt, mint a lejtmenet vezérlő (Hill Descent Control), amely lassú és biztonságos ereszkedést tesz lehetővé a hosszan elnyúló lejtőkön, valamint a kipörgésgátló (Traction Plus), amely laza és síkos útfelületen – például homok, sár vagy hó – gondoskodik hatékony vonóerő-átadási képességekről. Az új DAILY kategóriájában elsőként kínálja e két technikát hátsókerék-hajtású modelljeihez.

HI-CONNECT – AZ ÚJ INFOTAINMENT-RENDSZER

A DAILY kínálatában felhasználóbarát információs és szórakoztató rendszer is szerepel, amely 7 col képátlójú képernyőt, DAB rádiót, vezetési stílus kiértékelő rendszert (Driving Style Evaluation System), hangvezérlést, a TomTom® személy- és teherautós navigációs rendszerét, valamint tolatókamerát is kínál. Digitális mindennapi tevékenységét is könnyedén folytathatja a fedélzeten az Apple CarPlay és az Android Auto™ segítségével, amelyekkel a jármű rendszerére tükrözheti mobilkészüléke tartalmát, és menet közben is teljesen biztonságosan használhatja a különböző alkalmazásokat.

DAILY BUSINESS UP

Kapcsolja hálózatba vállalkozását könnyen és hatékonyan!

Az IVECO DAILY E6 a hálózatba kapcsolhatóság teljesen új módját vezeti be: ehhez csak az Ön okostelefonja vagy táblagépe szükséges, más további eszköz nem. Töltse le a DAILY BUSINESS UP alkalmazást a készülékére, ez ugyanis képes Bluetooth-kapcsolatot létesíteni a járművel a DAB rádión keresztül: ettől kezdve az Ön készüléke a rendszer teljes mértékben integrált része, közvetlenül kommunikál az Ön IVECO DAILY E6 járművével, illetve annak motorjával.

Tovább olvasom
Most már készen áll: ha a DAILY BUSINESS UP alkalmazást letöltötte a készülékére, csak indítsa be a motort és kapcsolja be a DAB rádiót. Így máris élvezheti a hálózatba kapcsolt vállalkozás előnyeit, az alkalmazás ugyanis a járművezető-támogatás és az üzletmenet-támogatás funkciókkal segíti elő az Ön nyereségességét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a DAILY BUSINESS UP alkalmazás megfelelő működésének feltétele a DAB rádió.

Az IVECO DAILY BUSINESS UP alkalmazás az alábbi nyelveken érhető el: angol.

Daily Business Up – Google play alkalmazás:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iveco.businessup

CSÚCSTELJESÍTMÉNY MINDEN ALKALMAZÁSBAN

Hű maradva örökségéhez a DAILY piaci szegmense egyetlen modelljeként kínál kétféle, minden felhasználási területen a lehető legjobb teljesítmény jegyében kifejlesztett motort: a 2,3 literes F1A erőforrás light- és heavy-duty homologizációban a 116 és 156 lóerő közötti teljesítménytartományon áll rendelkezésre, míg a 3,0 literes heavy-duty F1C motor 160** és 210 lóerő között három lépcsőben kínálja megnövelt teljesítményét.

A 3,0 literes aggregát egy sűrített földgázzal (Compressed Natural Gas) működő változatban is rendelkezésre áll, amely különösen tiszta és csendes üzemet tesz lehetővé. Mindenkor a szakma élvonalában, a DAILY piaci szegmense első olyan modelljeként is élen jár, amely már az Euro 6d/Temp (WLTP és RDE) és az Euro VId kipufogógáz-szabvány előírásait is kielégítő motort kínál.

Tovább olvasom

IVECO Daily alváz dízelmotor
2,3 literes F1A dízelmotor SCR-rendszerrel

IVECO Daily alváz dízelmotor
3,0 literes F1C dízelmotor SCR-rendszerrel

IVECO Daily alváz dízelmotor, 3,0 literes F1C sűrített földgáz (Compressed Natural Gas) üzemű motor
3,0 literes F1C sűrített földgáz (Compressed Natural Gas) üzemű motor

FELSZERELTSÉG

Konfigurálja DAILY Euro 6 modelljét!

Sokrétű felszereltségi csomagjaink három fő kategóriára osztva állnak rendelkezésre, így Ön pontosan igényei szerint alakíthatja ki a DAILY Euro 6 felszereltségét. Csakis Ön dönt, milyen széleskörűen szeretné felszerelni teherautóját, például a sokoldalú Business- vagy a luxusszínvonalú Business Premium csomaggal.

Működjön vállalkozása a kézbesítőszolgálatok vagy a kereskedelem területén, itt bizonyosan megtalálja a megfelelő ajánlatot. Ha pedig még egyénibb kialakítást választana a DAILY Euro 6 számára, személyes ízlésének megfelelően kombinálhatja kívánságra rendelhető, különleges alkalmazás- és funkciócsomagjainkat, így pontosan olyan autó állhat rendelkezésére, amilyenre szüksége van.

EXTRAFELSZERELTSÉGEK

INFOTAINMENT

IVECO Daily fülke infotainmentDIGITÁLIS RÁDIÓ (DAB)

Élvezze a High Speed Dual Tuner kettős tunerrelés hangvezérléssel működő digitális rádió sokoldalú funkcióit, olvassa le a rádióállomásokat és a programinformációkat a négysoros kijelzőről és tájékozódjon menet közben közlekedési információk, időjárásjelentések és hírek hallgatásával. Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth®-kapcsolaton keresztül a jármű fedélzeti rendszerére és vegye igénybe a kihangosító funkciót.

IVECO Daily fülke infotainmentDIGITÁLIS RÁDIÓ (DAB) + DAILY BUSINESS UPTM alkalmazás

Vegye igénybe a digitális rádió (DAB) minden funkcióját és csatlakoztassa okostelefonját vagy táblagépét a jármű fedélzeti rendszerére – s teherautója a DAILY BUSINESS UPTMalkalmazás segítségével ideális üzleti partnerévé léphet elő.

IVECO Daily fülke infotainmentRÁDIÓ-NAVIGÁCIÓS RENDSZER (RADIO-NAV)

Vezérelje az integrált infotainment-, telefon- és navigációs rendszer funkcióit praktikus módon a 7 col képátlójú érintőképernyőről. Kihangosító-üzemben igény szerint akár öt mobiltelefon-készülék is csatlakoztatható Bluetooth-kapcsolattal®, a rádió és a telefon pedig egyaránt kezelhető a multifunkciós kormánykerékről is.

IVECO Daily fülke infotainmentKÖZÉPSŐ RAKODÓREKESZ INDUKTÍV TÖLTŐVEL ÉS USB-TÖLTŐCSATLAKOZÓVAL

Gondoskodjon róla, hogy mindig feltöltve álljon készenlétben induktív úton tölthető okostelefonjának akkumulátora, s helyezze egyszerűen a műszerfalba integrált rakodórekeszbe iratai mellé, a praktikus induktív töltőbe.

IVECO Daily fülke infotainment TÁBLAGÉP- ÉS OKOSTELEFONTARTÓ USB-TÖLTŐCSATLAKOZÓVALTÁBLAGÉP- ÉS OKOSTELEFONTARTÓ USB-TÖLTŐCSATLAKOZÓVAL

A műszerfal hasznos táblagép- és okostelefontartója minden méretű mobileszköz számára biztonságos elhelyezést kínál, de praktikus rakodófelületként is használható, ahol mindenkor kéznél lehetnek iratai.

IVECO Daily fülke infotainment KÖZÉPSŐ RAKODÓREKESZ USB-TÖLTŐCSATLAKOZÓVALKÖZÉPSŐ RAKODÓREKESZ USB-TÖLTŐCSATLAKOZÓVAL

Az induktív töltőberendezés alternatívájaként a műszerfalon két USB-csatlakozó is rendelkezésre áll okostelefonja vagy táblagépe töltésére.

KÉNYELEM

IVECO Daily fülke DUPLA UTASÜLÉS MULTIFUNKCIÓS RAKODÓHELLYELDUPLA UTASÜLÉS MULTIFUNKCIÓS RAKODÓHELLYEL

A laptop számára praktikusan kihajtható rakodóhely ideális munkafelületet kínál a hivatalos formaságok intézéséhez.

IVECO Daily fülke HIDRAULIKUS RUGÓZÁSÚ ÜLÉSHIDRAULIKUS RUGÓZÁSÚ ÜLÉS

A fűtéssel is rendelhető, hidraulikus rugózású ülés optimális kényelmet kínál a vezető és az első utas számára.

IVECO Daily fülke KOMFORT-FEJTÁMLÁKKOMFORT-FEJTÁMLÁK

Közlekedjen mindenkor biztonságosan és kényelmesen az új textil-habanyag komfort-fejtámlákkal.

IVECO Daily fülke BŐRBEVONATÚ KORMÁNYKERÉK BŐRBEVONATÚ KORMÁNYKERÉK

Jó fogással simul a kézbe és luxusszínvonalú – az új bőrbevonatú kormánykerék

BIZTONSÁG

IVECO Daily fülke RETARDERRETARDER

A Telma® LVRS600 elektromágneses retarder akár 350 newtonméter fékezőnyomatékkal lassíthatja a járművet, miközben működése az elektronikus stabilitásellenőrző rendszerrel (ESP) is teljes mértékben kompatibilis. A DAILY HI-MATIC család tagjaihoz is rendelhető megoldás akár 80 százalékban is fedezheti a gépkocsi fékteljesítmény-igényét, emellett egyaránt mérsékli a fékbetétkopást és a fékhőmérsékletet, illetve növeli a közlekedés biztonságát. A lassítófék a műszerfal speciális karjával aktiválható és a fékpedál lenyomására lép működésbe.

IVECO Daily fülke SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (LDWS)SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER (LDWS)

A rendszer egyértelmű akusztikai figyelmeztető jelzést ad, ha a vezető – akár fáradság, akár figyelmetlenség következtében – szándéka ellenére készül elhagyni az éppen igénybe vett forgalmi sávot. A berendezés a 3,5 tonna megengedett össztömeg feletti változatokban az alapfelszereltség része.

FUNKCIONALITÁS

IVECO Daily fülke MANUÁLIS VAGY AUTOMATIKUS LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSMANUÁLIS VAGY AUTOMATIKUS LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS

Az új DAILY Euro 6 légkondicionáló berendezése kellemes hőmérsékletet teremt és az allergéneket is távol tartja. Válasszon a gazdaságos manuális vezérlésű és az – energiaigényt a kompresszor üzemét optimalizálva mérséklő- automatikus berendezés közül.

IVECO Daily fülke MELEGVIZES ÁLLÓHELYZETI FŰTÉSMELEGVIZES ÁLLÓHELYZETI FŰTÉS

A Webasto állóhelyzeti fűtéssel immár a múlté a hidegindítás – a motor és a vezetőfülke előfűtéséhez egyszerűen programozza be a timer-funkciót, hogy mindig kellemesen meleg DAILY volánja mögé ülhessen.

IVECO Daily fülke HÁTSÓ LÉGRUGÓZÁSHÁTSÓ LÉGRUGÓZÁS

Ha munkája gyakori be- illetve kirakodással jár, minden bizonnyal nagyra értékeli majd a hátsó tengely légrugózását, amellyel igény szerint pillanatok alatt emelhető és süllyeszthető a rakfelület – hatékonyan segítve az időmegtakarítást.

IVECO Daily fülke ECOSWITCH PROECOSWITCH PRO

Az EcoSwitch PRO intelligens rendszere a vezető beavatkozása nélkül is pontosan tudja, mikor kell működésbe lépnie, s jelentősen mérsékli az új DAILY Euro 6 üzemanyag-fogyasztását és ezzel károsanyag-kibocsátását.

IVECO Daily fülke TEMPOMATTEMPOMAT

E rendszer tárolja, majd folyamatosan tartja a vezető által megadott sebességet, különösen a távolsági, illetve autópálya-közlekedés során gondoskodva kényelmes vezetésről és optimális üzemanyag-fogyasztásról.

IVECO Daily LED-RAKTÉRVILÁGÍTÁSLED-RAKTÉRVILÁGÍTÁS

A raktérvilágítás három új LED-fényforrása a raktér két oldalán és a hátsó ajtó felett gondoskodik csekély energiaigény mellett is intenzív megvilágításról.

IVECO Daily KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKKÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK

A könnyűfém keréktárcsák a színvonalas funkció és stílus tökéletes kombinációi, s a jármű saját tömegét mintegy 6 kilogrammal mérsékelve növelik hasznos teherbírását. A szimpla abroncsozású változatokhoz rendelhetők.

IVECO Daily dísztárcsákDÍSZTÁRCSÁK

A dísztárcsák hatékonyan védik a keréktárcsákat a járdaszegélyek okozta sérülésektől, még vonzóbb megjelenést kölcsönözve az új DAILY Euro 6 számára. A szimpla abroncsozású változatokhoz rendelhetők.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

Korlátlan sokoldalúság – a határtalan ambíciók valóra váltásához

Az egyetlen jármű, amelynek választéka 3,3 tonnától 7,2 tonnáig, 3000-től 5100 mm tengelytávig és akár 6190 mm járműhosszig terjed, számos lehetőséget megnyitva sokféle feladat előtt, a városi áruszállítástól az építési szektor nagyobb raksúllyal történő szállítmányozásig.

A jármű szilárdságát és tartósságát az egyedi létraalváznak köszönheti, amely „C” keresztmetszetű elemekből, különleges acélból készül, és amely maximális rugalmasságot biztosít a felépítményezőknek.

 • Közszolgálatok elvégzése pl. hulladékszállítás IVECO Daily fülkeváz teherautó felhasználás
 • Hűtőszállítás
 • Városi árufuvarozás
 • Építőipar, építkezés, útfenntartás
 • Költöztetés
 • Járműmentő, járművontató
 • Autószállító
 • Emelőkosár

Kapcsolódó szolgáltatások

Járműalkatrész

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz gyári alkatrészek, Eni kenőanyagok és professzionális munkaruházatok kereskedelme.

Gumiabroncs webáruház

Kínálatunkban közel 500 gumiabroncs típust talál, a fűnyírótól, targoncán-, a teherautó gumiabroncsok széles választékán át, egészen a bányagépekig, minden haszongépre.

Márkaszerviz

Jól felszerelt 13 beállásos szervizbázisunk Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz hivatalos márkaszerviz műszaki vizsgasorral és kamionmosóval.

Finanszírozás

Cégcsoportunkhoz tartozó Eurotrade Capital Zrt. kereskedelmi faktoring mellett forgóeszköz és beruházások finanszírozásával foglalkozik.

Akikhez fordulhat

Központi telephely:

Pirityi Béla

Kelet-Magyarország:

Ragány Máté

Közép-Magyarország:

Czeróczki Pál

Dél-Magyarország:

Veres Dániel

Nyugat-Magyarország:

Páll István
Czvitkovics Gábor

KAPCSOLAT

  TELEPHELYEINK

  M1 Truck Centrum

  Központi telephely

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 34/556-650

  Járműértékesítés: (+36) 34/556-655
  Szerviz: (+36) 34/556-657
  Alkatrész értékesítés: (+36) 34/55 66 52
  Gumiabroncs értékesítés: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Budapesti telephely

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 28/552-316

  Járműértékesítés: (+36) 20 417-2760
  Szerviz, alkatrész, gumiabroncs értékesítés:
  (+36) 20 911-6142

  Szombathelyi
  értékesítési iroda

  Szombathelyi telephely

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobil: +(36) 30/956-9671

  Járműértékesítés: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-655
  has been added to your cart.
  Checkout