IVECO Daily furgon

A Daily termékcsalád

Daily Fülke-alváz

Széles körű kialakítási lehetőségek és színvonalas fedélzeti munkakörülmények

Daily blue power

A városi kiszállítások korlátlan lehetősége

Daily 4x4

Off-road és all-road modellek a világ bármely részére

A Daily furgon előnyei

Extrém széles körű kialakítási lehetőségek

Támogatott vezetés és biztonság

Kiemelkedő teljesítmény és gazdaságosság

KORLÁTLAN SOKOLDALÚSÁG

Széles modellválaszték, hogy megfeleljen az Ön fuvarozási követelményeinek.

Az IVECO DAILY Euro 6 a rendelkezésre álló 8000 gyári változatával az iparág legsokoldalúbb és a legszélesebb modellválasztékot kínáló haszonjárműve.

A DAILY az egyetlen furgon, amely 3,3-től 7 tonnáig terjedő össztömegű és 7,3-19,6 köbméteres raktérváltozatokat vonultat fel. Végtelen sokoldalúságával az IVECO DAILY Euro 6 a küldetések széles változatosságát teszi lehetővé a sok megállással járó városi kiszállításoktól, mint például a csomagszállítás vagy a futárszolgálat, a nehezebb szállítási feladatokig, úgymint a bútorszállítás. Az IVECO DAILY Euro 6 a különböző tengelytávok, teljesítményszintek, raktérméretek, belső raktérmagasságok és terhelhetőségek kombinációiból eredő változataival a küldetések széles skálájának megfelel

Az IVECO DAILY Euro 6 sokoldalúsága révén a furgonok könnyen személyre szabhatók és átalakíthatók például mentőautóvá vagy autómentővé.

sokoldalú iveco daily furgonok, három iveco daily furgon kék

HOSSZÚ TÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG ÉS NYERESÉGESSÉG

Az IVECO DAILY Euro 6 modellekkel Ön hatékonyan, kis birtoklási költségekkel és a környezetet kímélve teljesítheti a küldetéseit, ami hozzájárul vállalkozása fenntarthatóságához.

Az IVECO DAILY E6 mindazt a vonóerő-átadást, teherszállítási képességet, teljesítményt és gyors gázreakciót nyújtja, amelyre Önnek szüksége van, kiváló üzemanyag-takarékossággal társítva. A furgon hosszú évek szolgálatán keresztül megőrzi teljesítményét.

Kiválaszthatja az Ön küldetéseihez legjobban illeszkedő teljesítményszintet: a teljesítményskála a belépő szintet jelentő 116 lóerőtől 205 lóerőig terjed, amely az iparág legnagyobb értéke a négyhengeres motorok esetében. A választékban megtalálható az új, 136 lóerős VGT és a 180 lóerős modell is, akárcsak az F1A 2,3 literes erőforrás csúcsváltozata: a 156 lóerős VGT. Míg az F1C 3,0 literes motor legnagyobb nyomatéka 470 newtonméter.

A DAILY E6 furgon üzleti érzékét kamatoztatva fejlett motor- és sebességváltó-technológiákat alkalmaz, hogy élenjáró teljesítményt nyújtson, amely révén Ön hatékonyan és megbízhatóan teljesítheti küldetéseit.

Az új IVECO DAILY E6 motorválasztéka nagyobb teljesítményt és nyomatékot biztosít, miközben a kis károsanyag-kibocsátás által csökkenti a DAILY környezeti terhelését.
Az új furgon a legkorszerűbb motortechnológiákat alkalmazza a hatékonyság maximalizálása érdekében:

LP-EGR-technológia AdBlue® nélkül

az IVECO 2,3 literes F1A motorjával ellátott modellek a Kisnyomású Kipufogógáz-visszavezetéssel (Low Pressure Exhaust Gas Recirculation) ideálisak arra, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyék a haszonjármű-üzemeltetést. Számos megoldás, mint például változó szállítási kapacitású olajszivattyú és turbófeltöltő, biztosítja, hogy Ön kiváló üzemanyag-takarékosságot – és kisebb üzemeltetési költségeket -, valamint nagyobb teljesítményt és nyomatékot élvezhessen.

SCR-technológia

a szelektív katalitikus redukción (Selective Catalytic Reduction) alapuló utókezelési megoldást alkalmazó modellek annak az előnyét élvezhetik, hogy ez az egyszerű rendszer nem változtatja meg az égési folyamatot, így teljes mértékben az Önnek szükséges teljesítményt és hatékonyságot biztosítja kis működési költségek mellett.

CNG-technológia

a DAILY Natural Power modell ugyanolyan teljesítményt és gyors gázreakciót nyújt, mint a dízel megfelelője, ugyanis szokványos dízelmotoron alapuló erőforrását úgy alakították át, hogy sűrített földgázzal (CNG) üzemelhessen. Ez egy tisztán üzemelő és nagyon csendes haszonjármű, ami járulékos előny a forgalomkorlátozással védett városi övezetekben.

HI-MATIC SEBESSÉGVÁLTÓ

Az IVECO HI-MATIC nyolcfokozatú automatikus sebességváltója a kényelem, a biztonság, az üzemanyag-takarékosság és a teljesítmény terén is számos előnyt nyújt a DAILY modellek egyre szélesebb választéka számára, hogy az Ön összes üzleti igényének megfeleljen.

sokoldalú iveco daily furgonok, kék iveco daily furgon

FEDÉLZETI MUNKAKÖRÜLMÉNYEK ÉS A VEZETÉS ÉLMÉNYE

Az IVECO DAILY E6 a fuvarozás iránti elhivatottságát kényelemmel és vezethetőséggel társítja. A fülke professzionális munkakörnyezetet nyújt Önnek, ergonomikus műszerfalát pedig az Ön üzleti igényeinek megfelelően tervezték.

A DAB rádiót a műszerfal foglalja magában, továbbá Ön bedughatja a mobiltelefonját vagy a táblagépét és a 2 USB-aljzatban további készülékeket tölthet, extrafelszerelésként pedig indukciós töltővel is bővítheti a felszereltséget. Az IVECO DAILY műszerfalán elhelyezett kezelőelemek minősége és elrendezése kényelmes vezetést biztosítanak.

A fülke számos tárolóhelyét úgy alakították ki, hogy Ön az IVECO DAILY vezetőüléséből a lehető legkönnyebben elérhesse azokat. Az akár 18 pakolóhelyet, beleértve egy új és hasznos nyitott rekeszt is, átgondoltan és könnyen elérhetően helyezték el a fülkében körös-körül, hogy Ön rendezetten és a keze ügyében tárolhassa a dokumentumait és munkaeszközeit.

Az IVECO DAILY új fülkéje még csendesebb, ugyanis jelentősen csökkentették a belső zajszintet. A 4 decibellel mérsékelt zajszint 8%-kal javította a jármű akusztikáját és érzékelhető hangosságát. A furgon belsőterét új, bőrbevonatú kormánykerék gazdagítja, kék üléshuzattal és új, szövethabból készült fejtámlákkal együtt, amelyek kényelmes, professzionális környezetet biztosítanak, ahol Ön és utasai hatékonyan és teljes biztonságban dolgozhatnak.

iveco daily furgon vezetési élmény

Felhasználási területek

 • iveco daily Furgon-felhasznalasi-terulet
 • Csomagszállító és futárszolgálatok, áruterítés
 • Elektronikai és informatikai fuvarozás
 • Bútor- és berendezés szállítás
 • Műhelykocsi

Speciális kialakítási lehetőség:

 • Hűtőszállítás
 • Lakóautó
 • Betegszállítás
 • Pénzszállítás

Kapcsolódó szolgáltatások

Járműalkatrész

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz gyári alkatrészek, Eni kenőanyagok és professzionális munkaruházatok kereskedelme.

Gumiabroncs webáruház

Kínálatunkban közel 500 gumiabroncs típust talál, a fűnyírótól, targoncán-, a teherautó gumiabroncsok széles választékán át, egészen a bányagépekig, minden haszongépre.

Márkaszerviz

Jól felszerelt 13 beállásos szervizbázisunk Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz hivatalos márkaszerviz műszaki vizsgasorral és kamionmosóval.

Finanszírozás

Cégcsoportunkhoz tartozó Eurotrade Capital Zrt. kereskedelmi faktoring mellett forgóeszköz és beruházások finanszírozásával foglalkozik.

Akikhez fordulhat

Központi telephely:

Pirityi Béla

Kelet-Magyarország:

Ragány Máté

Közép-Magyarország:

Czeróczki Pál

Dél-Magyarország:

Veres Dániel

Nyugat-Magyarország:

Páll István
Czvitkovics Gábor

KAPCSOLAT

  TELEPHELYEINK

  M1 Truck Centrum

  Központi telephely

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 34/556-650

  Járműértékesítés: (+36) 34/556-655
  Szerviz: (+36) 34/556-657
  Alkatrész értékesítés: (+36) 34/55 66 52
  Gumiabroncs értékesítés: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Budapesti telephely

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 28/552-316

  Járműértékesítés: (+36) 20 417-2760
  Szerviz, alkatrész, gumiabroncs értékesítés:
  (+36) 20 911-6142

  Szombathelyi
  értékesítési iroda

  Szombathelyi telephely

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobil: +(36) 30/956-9671

  Járműértékesítés: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-655
  has been added to your cart.
  Checkout