IVECO technológia

Felhasználási területek

Daily Furgon

Határtalan lehetőségek és technológia az Ön szolgálatában

Daily Fülke-alváz

Széles körű kialakítási lehetőségek és színvonalas fedélzeti munkakörülmények

Daily blue power

A városi kiszállítások korlátlan lehetősége

Daily 4x4

Off-road és all-road modellek a világ bármely részére

Eurocargo 4x2

Az áruszállítás városi arca

Eurocargo 4x4

Terepre született

S-Way

Új szintre emeli a járművezetők munkakörülményeit és pihenési lehetőségeit

S-Way NP

A távolsági szállítmányozás zöld és nyereséges megoldása

X-Way

A közútra és terepre szánt termékcsalád

Trakker

Rendkívüli teljesítmény egyenetlen terepen, folyamatosan nagy igénybevétel esetén is

T-Way

Új off-road teherautó, amely a méltán híres Trakker leszármazottja

HI-SCR

IVECO technológia HI-SCRAz IVECO innovatív HI-SCR technikája valójában egy különösen magas hatásfokú, csak SCR-t alkalmazó megoldás.

ELEMEI

A HI-SCR rendszerét több különböző, egyaránt nagy hatékonyságú technika alkotja.

DOC – Dízel oxidációs katalizátor
A motorból kiáramló égéstermékek a dízel oxidációs katalizátoron (DOC) haladnak át, ahol a nitrogén-oxidok (NOx) nitrogén-dioxiddá (NO2) oxidálódnak. E folyamat a rendszer következő eleme, a dízel részecskeszűrő (DPF) regenerációját is elősegíti.

DPF – Passzív dízel-részecskeszűrő
A passzív dízel-részecskeszűrő (DPF) olyan szűrő, amely csöveiben megköti a koromrészecskéket. A HI-SCR technikájában rendszeres regenerációs folyamaton megy át, mivel a dízel oxidációs katalizátorban (DOC), illetve a platinacsoportba tartozó fémeken (Platinum Group Metals; PGM) keletkező nitrogén-dioxid folyamatosan kiégeti a szűrőben megkötött kormot.

SCR – Szelektív katalitikus redukció
A szelektív katalitikus redukció (Selective Catalytic Reduction; SCR) reakcióinak elindításához a rendszer a katalizátor előtt redukálószert – többnyire vízben oldott ammóniát – juttat a kipufogógázok áramába, amit a befecskendezett AdBlue adalékanyag – karbamid 32,5 százalékos vizes oldata – bomlásával nyernek.

CUC – Ammónia-utóoxidációs tisztítókatalizátor
Az ammónia-utóoxidációs tisztítókatalizátor (Clean Up Catalys; CUC) olyan speciális katalizátor, amelynek feladata a felesleges ammóniamennyiség eltávolítása a rendszerből. E megoldás szintén fontos elem az Euro VI kipufogógáz-szabvány előírásainak teljesítésében, amelyekben az ammóniára megállapított határérték is szerepel.

LNG ÉS CNG HAJTÁS

GÁZÜZEMŰ JÁRMŰVEK EGYEDÜLI TELJESKÖRŰ KÍNÁLATA A PIACON 3,5-40 TONNÁIG

Az IVECO a haszonjármű-piacon egyedülálló módon minden típuscsaládjához kínál földgázüzemű erőforrást, a könnyű zárt áruszállítóktól egészen a 40 tonnás szerelvényekig, minden szempontot figyelembe véve. Az immár 1996 óta folyó, következetes kutató- és fejlesztőmunkának köszönhetően metán gáz hajtású járműveink nem csupán teljesítményük, megbízhatóságuk és hatótávjuk, hanem költségeik tekintetében is tartják a lépést a hagyományos dízelüzemű járművekkel. Tovább olvasom

DAILY

IVECO Daily, IVECO technológia furgon utcánA DAILY HI-MATIC Natural Power az első nyolcfokozatú automatikus sebességváltóval szerelt gázüzemű haszonjárműként ideális megoldás a városi forgalomra. A 136 LE (100 kW) teljesítményű és 350 newtonméter maximális forgatónyomatékú 3,0 literes CNG-motor dízel megfelelőjével azonos teljesítményszintet kínál – ám 4 decibellel csendesebb üzemben.

 

 

 

EUROCARGO
NG_CNG-IVECO-Eurocargo-teherauto-IVECO-technologiaAz EUROCARGO Natural Power 11 és 16 tonna között különböző össztömeg-variációkban, 204 LE (150 kW) teljesítményű és 750 newtonméter forgatónyomatékú, hathengeres motorral kapható.

 

 

 

 

 

S-WAY NP
IVECO S-way NP , IVECO technológia, teherautóA „zöld” flottát üzemeltetni kívánó logisztikai szolgáltatók számára a STRALIS NP és XP mellet az IVECO S-WAY Natural Power az egyetlen földgázüzemű tehergépkocsi, amely távolsági forgalomban 460 LE teljesítmény mellett akár 1600 kilométer hatótávot kínál.

 

 

IVECO NATURAL POWER – EXTRÉM KÖRNYEZETKÍMÉLŐ, EXTRÉM GAZDASÁGOS

A környezetvédelmi mérleg önmagáért beszél: az IVECO gázüzemű motorjai kis nitrogén-oxid-kibocsátásukkal, az ólom- és szénhidrogén-vegyületek teljes kiiktatásával, valamint a dízeljárművekhez viszonyított 95 százalékkal kisebb részecske-kibocsátásukkal tűnnek ki.
Környezetkímélő értékeikkel hatékonyan segítik a költségtakarékosságot, a földgáz árának – ami Európában jóval a gázolajé alatt alakul – köszönhetően ugyanis akár 25 százalékos költségmegtakarítás is elérhető.

HOSSZÚ TÁVÚ FENNTARTHATÓSÁG

A földgáz fosszilis eredetű tüzelőanyag, akárcsak a benzin és a gázolaj, azonban égése jóval környezetkímélőbb. A kipufogóból itt elsősorban vízgőz áramlik ki, míg kén-dioxid és koromrészecskék alig kerülnek a környezetbe, a szén-dioxid, a nitrogén-oxidok és a szén-monoxid kibocsátás pedig jóval a dízeljárműveké alatt alakul.

A biogáz – vagy biometán – kémiai összetétele a földgázénak felel meg, ám nem fosszilis eredetű. A biogázt növényekből nyerik, s égése során szinte csupán azon szén-dioxidot juttatja vissza a légkörbe, amelyet a növények növekedésük során felvettek – ezzel szén-dioxid-lábnyoma akár 95 százalékkal is kisebbre adódhat a dízeljárművekénél.

FÉKEK, TENGELYKAPCSOLÓK, FUTÓMŰ ALKATRÉSZEK

FÉKEK

A biztonságos közlekedésért
A gondtalan vezetés biztos üzemű és megbízható fékeket kíván. Az IVECO kiváló minőségű féktárcsái és fékbetétjei kimondottan a hosszú élettartam és a nagy teljesítmény jegyében készülnek.

TULAJDONSÁGOK
• A belső szellőzésű féktárcsák T-alakú felépítése intenzívebb légáramlással mérsékli a hőmérsékletet
• E megoldás megakadályozza, hogy az esetleges repedések a teljes tárcsára kiterjedjenek
• A tesztek szerint az IVECO fékbetétjeit a hagyományos cserebetétekénél nagyobb szilárdság és kisebb kopás jellemzi

ELŐNYÖK ÖNNEK
✓ Költségtakarékosabb a kevesebb csere következtében
✓ Kisebb szervizidő-igényű fékbetét-ellenőrzés és -csere
✓ Fokozott menetbiztonság a nagyobb állóképesség és a kisebb repedésveszély eredményeképpenIVECO technológia fékek

TENGELYKAPCSOLÓK

A „csúszásásmentes” szállításért
A motor és a sebességváltó közötti mechanikus kapcsolatként a tengelykapcsoló nagyban hozzájárul a kényelmes vezetéshez és a jármű teljesítőképességéhez. Kizárólag eredeti IVECO tengelykapcsolókat használjon, amelyek kifejezetten az Ön járművéhez készültek – a „csúszásmentes” és problémamentes közlekedés szolgálatában.

TULAJDONSÁGOK
• A tengelykapcsolók a rezgésekkel és a lökésszerű dinamikus igénybevételekkel szemben védik a hajtásrendszer elemeit
• Tárcsáik a legkorszerűbb anyagokból készült súrlódó betétekkel gondoskodnak az optimális hatásfokról
• Alapjáraton és menet közben egyaránt alacsonyabb zajszint

ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA
✓ Kisebb javítási igényű mechanikus alkatrészek, kényelmesebb meghajtás
✓ Lágyabb elindulások
✓ Ritkábban esedékes kuplungtárcsa-csere
✓ Mérsékelt karbantartási költségek a hosszabb élettartamú kopó elemek révénIVECO technológia tengelykapcsolók

FUTÓMŰALKATRÉSZEK

Biztos és megbízható szállítás
A kerékfelfüggesztések a gumiabroncsokkal közösen döntő fontosságúak a jármű és az út kapcsolatában. A felfüggesztés elemeinek kopása gyakran észrevétlen marad, hosszútávon azonban fokozott elhasználódáshoz, nehezebb vezethetőséghez és ezáltal a járművezető fáradtságához, s ezzel a termelékenység csökkenéséhez vezethet.
Ha Ön a tartós és minősített légrugók, illetve lengéscsillapítók mellett dönt, azok mindenkor pontos kormányozhatóságot, stabil terhelhetőséget és hatékonyabb fékezhetőséget biztosítanak.

TULAJDONSÁGOK
• A legjobb beszállítókkal együttműködésben, a legszigorúbb követelmények szerint és legújabb technológiákkal készülnek
• A szigorú 20 baros nyomáspróbán is megfeleltek
• A lengéscsillapítók habzásmentes, kedvező siklási tulajdonságú, nem újrahasznosított és alacsony viszkozitású rozsdavédő-olajjal működnek
• A -40 és +140 Celsius fok közötti hőmérséklet-tartományra méretezett lengéscsillapító-tömítések

ELŐNYÖK ÖNNEK
✓ Zavartalan és pontos fékezhetőség, kanyarban stabilabb útfekvés
✓ Maximális stabilitás minden körülmények között, például oldalszélben is
✓ Hatékony vonóerőátadási képességek és kényelmes menetkörülmények
✓ Mérsékelt karbantartási költségek a kisebb elhasználódás eredményeképpenIVECO technológia futóműalkatrészek

OLAJ ÉS LEVEGŐSZŰRŐK, AKKUMULÁTOROK

OLAJSZŰRŐK

Hatékonyság és hosszú élettartam
Egyre erősebb dízelmotorok, a teljesítmény és a nyomaték növekedése, magasabb üzemi hőmérsékletek, valamint az üzemanyag-fogyasztás csökkentése: a motoroknak az ilyen jellegű igénybevételei és az olajcsere-intervallumok megnyújtása egyre fejlettebb kenőanyagokat követelnek meg. A szűrőrendszernek hatékonynak és teljes mértékben megbízhatónak kell lennie ahhoz, hogy az olaj hosszan megtartsa tulajdonságait és biztosítsa a motor hosszú élettartamát, illetve teljesítményét.

ZOOM – OLAJSZŰRŐK

MAGAS SZINTŰ SZŰRÉSI MINŐSÉG
Az IVECO eredeti szűrőjének műszakilag igen fejlett a belső felépítése: egy többrétegű szűrőközeg alkotja. A szintetikus anyagnak és a három rétegnek köszönhetően különösen jó az ellenálló képessége és a szűrőkapacitása.

 

IVECO technológia olajszűrőOPTIMÁLIS ÉS TARTÓS KENÉSIVECO technológia olajszűrő

FÜLKE LEVEGŐSZŰRŐ

Kényelem és biztonság.
Ha Ön rendszeresen karbantartja járművét: kívül-belül tisztán tartja a fülkét, betartja a szervizintervallumokat és környezetkímélő vezetési stílusban közlekedik… ne feledkezzen meg, hogy a pollenszűrőt rendszeresen cserélni kell! A vezető és a kísérő védelmének kulcsfontosságú elemeként a pollenszűrő az utastérben keringő levegő megfelelő minőségéről gondoskodik.
AZ IVECO EREDETI POLLENSZŰRŐJE KÉT FONTOS ELŐNYT KÍNÁL:

IVECO technológia fülke levegőszűrő

Az IVECO eredeti pollenszűrője a háromrétegű szűrőanyagnak köszönhetően – AMELY EGY AKTÍVSZENES RÉTEGGEL IS KIEGÉSZÍTHETŐ – jól kitalált belső szerkezeti felépítéssel rendelkezik.
Legnagyobb ütőkártyája az, hogy ki tudja szűrni a káros kipufogógázokat!
EZEKNEK A RÉTEGEKNEK A KOMBINÁCIÓJA OPTIMÁLIS SZŰRÉSRŐL GONDOSKODIK, AMI AZ ALÁBBIAKTÓL VÉDI ÖNT:

AKKUMULÁTOROK

Mozgásban az energia
Az akkumulátor a jármű meghatározó eleme, amely nem csupán indításáról gondoskodik, hanem olyan egységeket is elláthat energiával, mint a hátsó ajtó, a különböző kényelmi felszerelések és a fedélzeti számítógép, de szükség szerint a generátor által rendelkezésre bocsátott energiamennyiséget is kiegészítheti.
Az IVECO pontosan az Ön járművéhez megfelelő akkumulátorokat készít, amelyek a legújabb SHD- és HVR-technikákkal egyszerre kínálnak nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot.

TULAJDONSÁGOK
• A hagyományos akkumulátoroknál akár háromszor nagyobb cikluskapacitás
• Akár 30 százalékkal nagyobb rezgésállóság (a vibráció az akkumulátorok meghibásodásának egyik leggyakoribb oka)
• A megadott értéknél 10 százalékkal nagyobb energiatároló képesség (például 225 Ah -> 247 Ah)

 

IVECO technológia akkumulátor

ÖNINDÍTÓ ÉS GENERÁTOR

Működőképes minden időjárásban és garancia a tartósan magas szintű termelékenységre.
Működőképes minden időjárásban – a megbízható indítás a jó generátor által feltöltött, üzembiztos akkumulátor által meghajtott, megfelelő önindító függvénye. Ezen egymástól függő komponenseket az IVECO kimondottan az Ön járműve számára tervezi, a nem eredeti alkatrészek használata csökkentheti a jármű teljesítőképességét és megbízhatóságát.

AZ IVECO ÖNINDÍTÓI ÉS GENERÁTORAI JELENTIK A LEGJOBB VÁLASZTÁST AZ ÖN JÁRMŰVÉHEZ ÉS MUNKÁJÁHOZ:

NAGY TELJESÍTMÉNY
• Az új generáció nagy energiaigény esetén is ideális.
• Optimális töltési sebesség minden hőmérsékleten.
KARBANTARTÁSMENTES
• A kiváló tervezés hosszú élettartamot nyújt karbantartásigény nélkül.
CSÚCSMINŐSÉG
• Megerősített csapágy a jobb szíjfeszítés érdekében.
• Nagyobb rézkitöltési tényező = jobb mágnesességű áramkör = elektromosság szempontjából jobb felépítés.
• Stabil elektromos teljesítmény = nagyobb az akkumulátor élettartama.
• Nagy környezeti hőmérsékletnek is ellenáll.
• Optimalizált zajszint.

EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM
• Maximális élettartam az első osztályú alkatrészeknek köszönhetően.
• Nagy hőmérsékletnek jobban ellenálló gumi.
• Csökkentett tömeg.
MAXIMÁLIS VÉDELEM AZ IDŐJÁRÁSSAL SZEMBEN
• Védelem a por és a víz bejutása, valamint a beragadás ellen.
MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS
• Nagy rezgésállóság.

IVECO technológia önindító

KIPUFOGÓ ÉS TURBÓFELTÖLTŐ

Kipufogó

Engedje szabadon lélegezni járművét!
A kipufogórendszer a hangtompító betétekkel, a katalizátorral és a részecskeszűrővel nem csupán a levegőszennyezés és a zajszint mérsékléséhez, hanem a fokozott üzemanyag-hatékonysághoz is hozzájárul. Használja ki az IVECO minőségi kipufogó-konstrukcióinak előnyeit a csendesebb és tisztább üzem, a hatékonyabb tömítettség, valamint a mérsékelt rezgésszint formájában, amelyek együttesen kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást is eredményeznek.

TULAJDONSÁGOK
• Robusztus alkatrészek magas fokon hőálló rozsdamentes acélból
• A nagy nemesfémtartalmú katalizátorok optimális kipufogógáz-tisztítást tesznek lehetővé
• A jármű-homologizáció jegyében kifejlesztve túlteljesíti a műszaki vizsga követelményeit
• A szakma legjobb részecskeszűrőjével szerelve

ELŐNYÖK ÖNNEK
✓ Fokozott üzemanyag-hatékonyság és az új kipufogóalkatrészekkel egyidejűleg cserélt segédanyagoknak köszönhetően mérsékelt rezgésszint
✓ Mérsékelt kipufogóhang az egyes modellekre hangolt akusztika eredményeképpen
✓ Kevesebb dugulás az igényes szűrők révén, növelve az üzemanyag-hatékonyságot
✓ Tartósság és gazdaságosság

IVECO technológia kipufogó

TURBÓFELTÖLTŐ

MAXIMALIZÁLJA TELJESÍTMÉNYÉT ÉS CSÖKKENTSE JÁRMŰVE ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁSÁT!
A turbófeltöltő segítségével növelhető a motorok teljesítménye. Ezt a kipufogó- és a szívócső közé szerelik fel a motorra.
A turbófeltöltő működési elvének lényege, hogy a motorból távozó kipufogógáz egy turbinába áramlik, amelynek lapátkereke egy tengelyen keresztül egy kompresszort forgat meg, hogy az levegőt szívjon be, majd sűrítsen össze.
Ezt az összesűrített levegőt a motorba vezetik, hogy az égéstérben növeljék az oxigén mennyiségét és a nyomást. Minél jobban összesűrítik a levegőt, annál több üzemanyagot lehet hozzáadagolni, azaz nagyobb lesz a robbanás, gyorsabban mozog a dugattyú, ez pedig nagyobb motorteljesítményt és üzemanyag-hatékonyságot eredményez.
MIÉRT ÉRDEMES AZ IVECO TURBÓFELTÖLTŐJE MELLETT DÖNTENI?
A turbófeltöltőnek feltétlenül gondosan kiegyensúlyozottnak kell lennie és különleges, hőálló anyagból kell készülnie. A turbina fordulatszáma meghaladhatja a percenkénti 120 ezret.

 

IVECO technológia turbófeltöltő

IVECO technológia turbófeltöltő

Miért válassza az IVECO-t?

Multinacionális vállalat: gyárak a világ 11 országában

Megbízható háttér: 160 országban közel 500 márkakereskedő

Alternatív hajtásrendszerek: a fenntartható mobilitásért

Megbízható háttér: 160 országban közel 500 márkakereskedő

Az IVECO a CNH Industrial Csoport vállalataként könnyű-, közép- és nehézkategóriájú tehergépkocsik, városi, helyközi és turista autóbuszok, illetve tűzoltó, katonai, valamint építőipari és bányászati terepjáró tehergépkocsik világszerte aktív gyártója.

Az IVECO világszerte több mint 26 ezer dolgozójával a könnyű-, közép- és nehézkategóriájú járművek piacának meghatározó szereplője. A vállalat Európa, Ázsia, Afrika, Óceánia és Latin-Amerika összesen 11 országában működtet gyárat, amelyek mindegyike a legkorszerűbb járműveket állítja elő. A világ 160 országban összesen mintegy ötezer márkakereskedő és ügyfélszolgálati központ gondoskodik arról, hogy az IVECO járművei mindenkor megbízhatóan szolgáljanak, bárhol is használják őket.

Teljes paletta modern műszaki megoldásokkal

Az IVECO építőipari járművei által biztosított termékválasztéknál szélesebb palettát nehezen talál a piacon. Tehergépkocsijaink megengedett össztömege a 3,5 tonnától az akár 63 tonnáig tartó tartományt fedi le. Összes modellünk az IVECO legmodernebb technikáját és legfrissebb fejlesztési eredményeit vonultatja fel: így például az SCR technológiával működő Euro VI minősítésű motorjaink mérsékelt üzemanyag-fogyasztása csökkenti az üzemeltetési költségeket. A járművek típustól függően rendelhetők hagyományos kézi kapcsolású, automatizált vagy akár automatikus váltóval is. Automatizált és automatikus váltóink kényelmesebbé teszik a nehéz terepen végzett munkát, így a járművezető hatékonyabban és fókuszáltabban végezheti feladatait.

Alternatív hajtásrendszerek: a fenntartható mobilitásért

Az IVECO célja a még biztonságosabb és gazdaságosabb, emellett hosszútávon fenntartható mobilitás, ennek érdekében folyamatosan az embert és a környezetet egyaránt hatékonyan szolgáló műszaki megoldásokon dolgozik. Az IVECO immár több mint 30 éve invesztál intenzíven alternatív hajtásrendszerek fejlesztésébe, napjainkra pedig már teljes járműpalettája számára kínálja Euro VI minősítésű, illetve földgázüzemű erőforrásait.

Kapcsolódó szolgáltatások

Járműalkatrész

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz gyári alkatrészek, Eni kenőanyagok és professzionális munkaruházatok kereskedelme.

Gumiabroncs webáruház

Kínálatunkban közel 500 gumiabroncs típust talál, a fűnyírótól, targoncán-, a teherautó gumiabroncsok széles választékán át, egészen a bányagépekig, minden haszongépre.

Márkaszerviz

Jól felszerelt 13 beállásos szervizbázisunk Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz hivatalos márkaszerviz műszaki vizsgasorral és kamionmosóval.

Finanszírozás

Cégcsoportunkhoz tartozó Eurotrade Capital Zrt. kereskedelmi faktoring mellett forgóeszköz és beruházások finanszírozásával foglalkozik.

Akikhez fordulhat

Központi telephely:

Pirityi Béla

Kelet-Magyarország:

Ragány Máté

Közép-Magyarország:

Czeróczki Pál

Dél-Magyarország:

Veres Dániel

Nyugat-Magyarország:

Páll István
Czvitkovics Gábor

KAPCSOLAT

  TELEPHELYEINK

  M1 Truck Centrum

  Központi telephely

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 34/556-650

  Járműértékesítés: (+36) 34/556-655
  Szerviz: (+36) 34/556-657
  Alkatrész értékesítés: (+36) 34/55 66 52
  Gumiabroncs értékesítés: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Budapesti telephely

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 28/552-316

  Járműértékesítés: (+36) 20 417-2760
  Szerviz, alkatrész, gumiabroncs értékesítés:
  (+36) 20 911-6142

  Szombathelyi
  értékesítési iroda

  Szombathelyi telephely

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobil: +(36) 30/956-9671

  Járműértékesítés: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-655
  has been added to your cart.
  Checkout