This is custom heading element

IVECO NEHÉZKATEGÓRIÁS JÁRMŰVEK

S-WAY

Új szintre emeli a járművezetők munkakörülményeit és pihenési lehetőségeit

S-WAY NP

A távolsági szállítmányozás zöld és nyereséges megoldása

X-WAY

A közútra és terepre szánt termékcsalád

Trakker

Rendkívüli teljesítmény egyenetlen terepen, folyamatosan nagy igénybevétel esetén is

A T-Way előnyei

Robusztus konstrukció és megbízhatóság

Prémium vezetési kényelem

Sokoldalú felépítményezhetőség

MOBILITÁS ÉS BIZTONSÁG MINDEN TEREPEN

Az IVECO T-WAY funkciók és megoldások széles skálájára támaszkodva maradéktalanul teljesíthet minden fuvarfeladatot, minden terepen és minden körülmények között folyamatosan magas fokú termelékenységet biztosítva. Hatékonyan végzi el az Ön összes fuvarfeladatát, műúton és terepen egyaránt a legmagasabb szintű biztonságról gondoskodva.

A robusztus konstrukció, a megbízhatóság és a kényelem tökéletes kombinációjaként úgy tervezték, hogy maradéktalanul megfeleljen az Ön igényeinek, miközben egyaránt felülmúlja a termelékenységre, a hasznos terhelhetőségre és a biztonságra vonatkozó valamennyi elvárását. Alváza és főegységei immár legendásan robusztus konstrukciójával extrém terepes fuvarfeladatokra született, a piac élvonalát képviselő 40 tonna megengedett legnagyobb össztömeggel.

A nagy teherbírású, 10 milliméter falvastagságú acél alváz immár legendásan robusztus konstrukció, amely a szintén nagy igénybevételre tervezett felfüggesztésekkel együtt még a legzordabb körülmények között is nagyban hozzájárul a kiváló teljesítményhez.

Az új hátsó tengelyeket és a tandemtengelyek számára kifejlesztett, új tervezésű légrugós felfüggesztéseket egyaránt a legszigorúbb körülmények között tesztelték. A számos újratervezett alkatrész a jármű saját tömegét akár 500 kilogrammal is csökkenti, jelentősen növelve az IVECO T-WAY hasznos teherbírását.

Iveco T-Way fekete
Iveco T-Way

ÚJSZERŰ, FUNKCIONÁLIS DIZÁJN

A teljes egészében, a funkcionalitásra összpontosítva átdolgozott vezetőfülke olyan megoldásokkal könnyíti a járművezető napi munkáját, amelyek többek között javítják a kilátást és védenek a szennyeződésektől is. Az új kialakítás a karbantartási és javítási munkákat is egyszerűbbé teszi, megkönnyítve az egyes alkatrészek cseréjét. Az alvázkialakítást a felépítménygyártók egyedi konstrukcióinak könnyítése jegyében tervezték át.

Iveco T-Way elöl oldalt

PRÉMIUM SZÍNVONALÚ VEZETÉSI KÉNYELEM

A teljes vezetőteret a legoptimálisabb vezetési környezet jegyében alakították ki, kiemelkedő ergonómiával, a kezelőelemek ideális elrendezésével, még tágasabb térkínálattal és zavartalan kilátással. Minden egyes részletét gondosan tanulmányozták, hogy útközben is teljes mértékben megfeleljenek a járművezetők elvárásainak.

Iveco T-Way fülke

HI-TRONIX SEBESSÉGVÁLTÓ TEREPFUNKCIÓVAL

A 16-fokozatú, automatizált HI-TRONIX sebességváltóval Ön számos olyan funkció előnyeit élvezheti, mint például a Hintáztató üzemmód (Rocking Mode), a Terepező üzemmód (Off-road Mode), a Kúszó üzemmód (Creeping Mode). Emellett összesen négy hátrameneti fokozat is rendelkezésre áll, hogy járműve a legnehezebb terepes szakaszokkal is könnyedén megbirkózhasson.

TELJES EGÉSZÉBEN MODUL RENDSZERŰ FELFÜGGESZTÉS-KONCEPCIÓ

Az IVECO T-WAY mechanikus és légrugós felfüggesztések választékával magas fokú rugalmasságot kínál, parabola- és félelliptikus rugózással egyaránt.

AWD ÉS PWD

Az IVECO T-WAY összkerék hajtású (AWD) és részleges kerékhajtású (PWD) kivitelek teljes választékával szolgál, hogy valamennyi alkalmazásra megfeleljen – még a legnehezebbekre is.

FÉKTELJESÍTMÉNY ÉS BIZTONSÁGI FEJLESZTÉSEK

Az elektronikus vezérlésű fékrendszer (EBS) újszerű felépítése valamennyi pozícióban tárcsafékkel kombinálva növeli jelentősen a fékteljesítményt, s ezzel a vezető, a jármű és a közlekedés többi résztvevőjének biztonságát.

HI-TRACTION

Az automatikusan működésbe lépő HI-TRACTION rendszer szükség szerint kiegészítő hidraulikus hajtást biztosít az első kerekek számára, így segítve síkos talajon és útfelületen megelőzni a hátsó kerekek kipörgését. E technika könnyebb az összkerékhajtásnál, ám rossz utakon is gondoskodik a kellő vonóerő-átadásról, még a lerakodást követően is. Az új Kúszó üzemmód (Creeping Mode) is rendelkezésre áll, amely a hajtásláncot teljesen leválasztva a jármű kizárólag hidrosztatikus teljesítménnyel történő mozgatását is lehetővé teszi.

Iveco T-Way felépítmények

VEZETŐFÜLKÉK

Az IVECO T-WAY vezetőfülke-kínálata különböző változatok – AT hosszú fülke alacsony vagy közepes tetőmagassággal és AD rövid fülke alacsony tetővel – választékával felel meg az Ön fuvarfeladatának.

Iveco T-Way teherautó adatok

MOTOROK

Az IVECO T-WAY Euro VI minősítésű dízelmotorok széles palettáját kínálja, ideális megoldásként valamennyi alkalmazáshoz. Kétféle összlökettérfogattal, illetve 340 és 510 lóerő közötti változatokkal kategóriaelső teljesítmény jellemzi őket.

Iveco T-Way teherautó dízelmotor adatok 

SOKOLDALÚSÁG MAGAS FOKON – AZ ÖN FUVARFELADATÁHOZ IGAZODIK

Az IVECO T-WAY különösen sokoldalú jármű – legendásan robusztus konstrukciójával, nagy hasznos teherbírásával, mérsékelt saját tömegével, valamint megoldások és főegységek széles kínálatával pontosan az Ön fuvarfeladatának követelményeire szabható.

 • BETONKEVERŐ – 40 tonna megengedett legnagyobb össztömegnél (GVW) akár 12 köbméteres betonkeverő felépítmény is felszerelhető.
 • BILLENCS – bárhová eljut, amerre Önt az útja viszi, s minden körülmények között jelentős teherbírással – a köves és földutaktól egészen a szélsőséges terepig, valamennyi időjárási viszony és a legmostohább körülmények közepette.
 • DARU ÉS EMELŐKOSÁR – minden típusú daruval felszerelhető, rakodódarus és emelőkosaras felépítményhez egyaránt megfelelő. A jármű robusztus és modulrendszerű felépítése a stabilitás kárára kötött kompromisszumok nélkül teszi lehetővé daru felszerelését a vezetőfülke mögötti, illetve középső vagy a jármű hátulján kialakított pozícióba.
 • RÖNKSZÁLLÍTÓ – az erőteljes motorok, a robusztus alváz, a nagy hasznos teherbírás és a hidrosztatikus hajtás egyaránt e sokrétű alkalmazás jegyében született műszaki megoldás
 • CSATORNAMOSÓ – a nagy teljesítmény alapvető fontosságú ezen alkalmazás során, és a szükséges forgatónyomatékról pedig akár 2300 newtonméter továbbítására méretezett, új, szendvicsrendszerű mellékhajtómű gondoskodik
 • NYERGES VONTATÓ – az új vezetőfülke legmagasabb színvonalú biztonsági technikáival kombinálják kiváló üzemanyag-takarékosságukat
 • BETONPUMPA, BETONKEVERŐ, KOMBINÁLT BETONKEVERŐ ÉS PUMPA (PUMIX) – A járművön különböző pozíciókban rendelkezésre álló mellékhajtások teljes körű választékának megjelenésével valamennyi 2000 newtonméter feletti forgatónyomatékkal rendelkező alkalmazás igényeinek megfelel
 • KOMMUNÁLIS ALKALMAZÁSOK – az útjavítástól a hóeltakarításig, illetve a hulladékgyűjtéstől egészen a közúti szolgáltatásokig

Iveco T-Way teherautó funkciók sokoldalú alkalmazás

A T-Way galéria

Zugehörige Dienstleistungen

Ersatzteile

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz Ersatzteile

Reifen

Kínálatunkban közel 500 gumiabroncs típust talál, a fűnyírótól, targoncán-, a teherautó gumiabroncsok széles választékán át, egészen a bányagépekig, minden haszongépre.

Dienstleistung

Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz offizieller Markenservice

Finanzierung

Trade Factoring, Working Capital und Investitionsfinanzierung.

Ihr Kontakt

Hauptquartier:

Pirityi Béla

Ostungarn:

Ragány Máté

Zentralungarn:

Czeróczki Pál

Westungarn:

Páll István
Czvitkovics Gábor

KONTAKT

  Unsere Standorte

  M1 Truck Centrum

  Hauptquartier

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 34/556-650

  Fahrzeugverkauf: (+36) 34/556-655
  Service: (+36) 34/556-657
  Teileverkauf: (+36) 34/55 66 52
  Reifenverkauf: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Standort Budapest

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Tel.: (+36) 28/552-316

  Fahrzeugverkauf: (+36) 20 417-2760
  Service, Teile, Reifenverkauf:
  (+36) 20 911-6142

  Verkaufsbüro Szombathely

  Szombathely-Platz

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobil: +(36) 30/956-9671

  Fahrzeugverkauf: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-655
  has been added to your cart.
  Checkout