Részvételünk a segítségnyújtásban

Részvételünk a segítségnyújtásban

Az Eurotrade Kft is részt vállal az orosz-ukrán háború kárvallottjainak megsegítésében. Csütörtökön Dad Község Önkormányzata és megyénk 3. számú választókörzetének települései által összegyűjtött, dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő által kordinált, több mint egy tonna tömegű, elsősorban tartós élelmiszerekből álló adományt juttattuk el Vásárosnaményba.

A vidékünk polgárainak példás hozzáállása a rászorulók megsegítésében jól reprezentálja a nemzet egységes segítőkészségét a szomszédunkban folyó háború kárvallottjainak támogatásában.

Mivel az élelmiszeradományok már nagyon jelentős mennyiségben érkeznek az ukrán határ magyar oldalára, ezért a cégvezetésünk a segítségnyújtás leghatékonyabb módját próbálja megvalósítani azzal, hogy ügyvezetőnk hazai és kárpátaljai egyházi kapcsolatai révén jelentős készpénzadományt fog eljuttatni Ukrajnába, – Kárpátalja legeldugottabb magyar és ukrán falvaiba – ahol az adományok kedvezményezettjei az általuk legfontosabbnak tartott célokra tudják azt felhasználni. A projekt megvalósulásáról is hírt adunk a későbbiekben.

 

Share this post

(+36)34/556-655