This is custom heading element

Az Eurocargo termékcsalád

Eurocargo 4x2

Az áruszállítás városi arca

Eurocargo 4x4

Terepre született

Az Eurocargo előnyei

Ideális a városon belüli áruterítő feladatokhoz

Kényelmes, mozgó iroda

Passzív részecskeszűrős HI-SCR rendszer

Az új EUROCARGO a legjobb teherautó a városi feladatokhoz: tökéletes áruterítő járműnek, kommunális feladatok ellátására vagy bármely egyéb munkára a városközpontban. Kompakt fülkéjének (2,2 méter), nagyobb bekormányzási szögének (52 fok) és a kategória legjobb fordulókörének (körülbelül 11 méter a 3105 milliméter tengelytávolságú változat esetében) köszönhetően tökéletesen alkalmas a nagyvárosi feladatok teljesítéséhez.

Az új EUROCARGO nemzedékkel a szállítmányozás megmutatja a legjobb oldalát. Az új fülke egyszerre modern és praktikus, tökéletesen kifejezi a jármű energikus karakterét.

Iveco Eurocargo 4x2 teherautó

Az új EUROCARGO folytatja az IVECO márka új formanyelvezetét, amelyet az új Daily vezetett be. A hűtőrács ívelt formája kiemeli a homlokfal közepén látható nagy IVECO márkanevet. Az ajtókon hangsúlyosan megjelenik az új EUROCARGO típusfelirat, valamint a modellmegjelölés is. A szélvédő az UV-szűrő rétegnek köszönhetően kiemelkedő kilátást és komfortszintet biztosít a járművezető számára – egy külső napellenző negatív aerodinamikai hatásai nélkül nyújt védelmet a napsugarak ellen. A dizájnt az EUROCARGO új kialakítású szélső légterelői teszik teljessé, amelyek tökéletes vizuális kapcsolatot teremtenek a jármű homlokfala és oldala között.

eurocargo kamion iveco

Az új első lökhárítóban a szélvédő tisztítását megkönnyítő fellépő található, valamint az AEBS kibővített vészfékrendszer radarja. Az új fényszóróegység, amely LED-technikájú nappali menetfényt is tartalmaz alapáron, opcionálisan akár xenonfényszókkal is elérhető – ez is a forma és funkció egymásra találásának egyik tökéletes kifejezése. Az új nemzedék minden formai részletét a légellenállásra gyakorolt hatásának alapos elemzésével fejlesztettük – nagyon jó példa erre az új szélső légterelő, amely úgy irányítja a fülke oldalánál a légáramlatokat, hogy a kilincs mindig tiszta maradjon. Ez csak egy apró részletnek tűnik, ám nagy hatást gyakorol a vezető mindennapjaira.

Az új EUROCARGO egy teljes értékű mozgó iroda. A Mobil iroda nevű új tárolóegység 20 literes kapacitással bír, így a mindennapos tárgyak mellett egy laptop vagy táblagép is könnyedén elfér benne. LED-technikájú olvasólámpával, és oldalsó tárolózsebekkel is rendelkezik újságok számára, valamint az elektronikus eszközök töltéséhez két USB-csatlakozóval. Ráadásul a felső szintjét felnyitva hasznos és kényelmes munkafelület alakítható ki a vezetőülésről közvetlenül elérhető helyen.

Tovább olvasom
Iveco Eurocargo 4x2 teherautó belső fülkeEzenkívül az optimalizált, alacsony motorsátor és az egyenes kialakítású műszerfal jóvoltából a fülke könnyű átjárhatóságot kínál, a vezető ugyanolyan kényelmesen kiszállhat akár a bal, akár a jobb oldalon is – így ideális bármilyen városi feladatra.

A robusztus alváz kritikus helyzetekben (kiegyensúlyozatlan terhelés vagy egy hirtelen irányváltás esetén) is teljesíti a legmagasabb szintű elvárásokat, s hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít a jármű teljes élettartama során.

Az új EUROCARGO a legsokoldalúbb jármű kategóriájában – s egyúttal a legkönnyebben felépítményezhető is. A nagy szakítószilárdságú acélból készülő alvázra 4265 és 10 175 milliméter közötti hosszúságú felépítmény építhető. A párhuzamos hossztartókat alkalmazó alvázat a teljes hosszon keresztmerevítők erősítik, az alváz kialakítása egyszerűsíti és így olcsóbbá teszi a felépítményezést.

Az új EUROCARGO három különböző fülketípust kínál, amelyek az adott feladathoz szabva kínálnak maximális komfortot.

– A nappali fülke képviseli a legjobb egyensúlyt a teljes járműhossz és a felépítmény hossza tekintetében, s különösen alkalmas a mindennapos városi munkára és az elosztófuvarozásra.

– A hálófülke elérhető normál vagy magas tetővel, az éjszakai szállást biztosító kabinban egy vagy két ágy kaphat helyet. Két megvilágított (kívülről és belülről egyaránt hozzáférhető) tároló nyújt 260 liternyi plusz tárolókapacitást táskák vagy szerszámok részére. A külső fedél távirányítással is nyitható.

– A duplafülkét (normál tetőmagassággal) az egész legénység, valamint felszerelésük és szerszámaik szállítására terveztük: a vezető mellett hat személynek kínál ülőhelyet, s különösen alkalmas építőipari alkalmazásra vagy kommunális feladatokra.

Iveco Eurocargo 4x2 teherautó billencsAz új EUROCARGO minden feladathoz a megfelelő felfüggesztést kínálja: parabolikus vagy félelliptikus laprugókat, illetve részleges vagy teljes légrugózási rendszereket. A légrugózás elektronikus szabályzású (ECAS), amely az aktuális terheléstől függetlenül egyenletes alvázmagasságot biztosít. Légrugókkal csak a hátsó tengely vagy akár mindkét tengely is felszerelhető.

Az első és a hátsó tengely, valamint a fékrendszer biztosítja, hogy a jármű megszokottan kiemelkedő biztonsági jellemzőire változatlanul és mindig számíthasson az idők során. A fékrendszer a 7,5–10 tonna össztömegű EUROCARGO alvázak esetében pneumatikus-hidraulikus, míg a 11–18 tonnás kivitelek esetében tisztán légfékrendszer. Az összes 4×2 hajtásképletű variánst alapáron tárcsafékek lassítják.

Az új EUROCARGO kategóriája egyetlen Euro VI minősítésű járműve, amely egyetlen kipufogógáz-utánkezelő rendszert alkalmaz, amely teljes egészében mellőzi a kipufogógáz-visszavezetést: ez a passzív részecskeszűrős Hi-SCR rendszer, az IVECO exkluzív rendszere. Ez az innovatív és egyedülálló megoldás egyszerű, könnyű és hatékony kipufogógáz-utánkezelő rendszert eredményez:

A Hi-SCR rendszer:

– Nem igényel túldimenzionált, rendkívül bonyolult hűtőrendszert (és így nem kellett módosítani a jármű szerkezetét).

– Egyszerűbb és kevesebb alkatrészből áll.

– Lényegesen kisebb a tömege a kipufogógáz-visszavezetéses (EGR+SCR) megoldásnál.

– Az EGR+SCR rendszereknél kisebb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé.

Iveco Eurocargo 4x2 teherautó utca térA szabadalmaztatott Hi-SCR rendszer a károsanyag-kibocsátás szabályzása során elegendően magas égéshőt biztosít, ami minimalizálja a koromrészecskék arányát. Így a részecskeszűrőben csupán minimális mennyiségű részecske rakódik le, így nincs szükség aktív regenerációra. A kevés megmaradó részecskét a folyamatos passzív regeneráció során semlegesíti a rendszer. Ezzel a kényszerített, aktív regenerációval járó korlátozások így egyáltalán nem szűkítik a típus használhatóságát.

A Hi-SCR így egy alapvető előnyt kínál az ügyfél számára a jármű használata során. A jelentősen megnövelt megbízhatóság mellett, illetve a még városi forgalomban is korlátozások nélküli használhatóság mellett a Hi-SCR rendszer jóvoltából a jármű korlátozás nélkül behajthat az érzékeny területekre, így például repülőterekre, parkolóházakba, természetvédelmi területekre és alagutakba, ahol az aktív regeneráció okozta magas hőmérséklet egyébként veszélyt jelentene.

Az új EUROCARGO motorkínálata a 4,5 liter összlökettérfogatú, négyhengeres Tector 5 és a 6,7 literes, hathengeres Tector 7 dízelmotorokból áll. A palettán hét teljesítményszint szerepel 160–320 lóerővel, a legerősebb erőforrás legnagyobb forgatónyomatéka 1100 newtonméter. A dízelmotorok kínálatát egy 204 lóerős, 750 newtonméter nyomatékú, s a környezetet jobban kímélő CNG-s, azaz sűrített földgázzal hajtott erőforrás egészíti ki.

A motorokhoz 6 vagy 9 fokozatú manuális sebességváltó, illetve 6 vagy 12 fokozatú automatizált váltó és hidrodinamikus nyomatékváltóval ellátott, automatikus sebességváltó társítható.

Felhasználási területek

 • Iveco Eurocargo 4x2 teherautó felhasználási területDobozos és ponyvás felépítmények
 • Szabályozott hőmérsékletű dobozos felépítmények
 • Három irányba billenthető platók
 • Tartályok
 • Mobil műhelyek
 • Emelőplatformok
 • Tűzoltósági és polgári-védelmi felépítmények
 • Kisméretű betonkeverők
 • Seprős felépítmények a takarítási és fenntartási munkálatokhoz

Related services

Truck parts

Iveco, Wielton, Tatra, Mercedes-Benz spare parts

Truck & construction &
agri tires

wide range of lawn, agricultural, forklift, truck and mining tires

Truck service

Iveco, Tatra, Wielton, Mercedes-Benz official brand service

Financing

Trade factoring, working capital and investment financing.

Contact us

Headquarters:

Pirityi Béla

Central Hungary:

Ragány Máté

Eastern Hungary:

Czeróczki Pál

Western Hungary:

Páll István
Czvitkovics Gábor

CONTACT

  Our locations

  M1 Truck Centrum

  Headquarters

  Eurotrade M1 Truck Centrum
  2948 Kisigmánd
  GPS: N47.6733 - E18.0985


  E-mail: [email protected]
  Phone: (+36) 34/556-650

  Vehicle sales: (+36) 34/556-655
  Service: (+36) 34/556-657
  Parts sales: (+36) 34/55 66 52
  Tire sales: (+36) 34/556-642

  M0 Truck Centrum

  Budapest place

  Eurotrade M0 Truck Centrum,
  2143 Kistarcsa, Raktár krt. 1.
  GPS: N47.5346 - E19.2481


  E-mail: [email protected]
  Phone: (+36) 28/552-316

  Vehicle sales: (+36) 20 417-2760
  Service, parts, tire sales:
  (+36) 20 911-6142

  Szombathely sales office

  Szombathely place

  Eurotrade-Szombathely Iroda
  9700 Szombathely, Vásártér u. 4.
  GPS: N47.2294 - E16.6524


  Tel.: +(36) 94/522-083
  Mobile: +(36) 30/956-9671

  Vehicle sales: (+36) 30/498-7440

  (+36)34/556-655
  has been added to your cart.
  Checkout